OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

14:12

NA MOM LICU TOPLE RUKE

CRVENA JABUKA

14:07

PROKLETA NEDELJA

PARNI VALJAK

13:55

NA OBALI

ZLOKIC, JASNA

13:51

S TOBOM MOGU SVE

NIZETIC, ALEN

13:47

SRCE JUZNJACKO

SKUGOR, MARKO

13:40

OSTALA SI ISTA

KLAPA MASLINA

13:36

UDAJEM SE

ROZGA, JELENA

13:32

LEDJA DO LEDJA

JOKSIMOVIC, ZELJKO

13:26

DOBRA TI NOC BIVSA LJUBAVI

CETINSKI, TONY

13:22

DONESI

LEXINGTON BAND

03. 06. 2017 06:21 | R.T.

FOTO IN VIDEO UTRINKI: Se najdete na slikah in videu največje in najboljše Roštiljade?

Mega dogodek Aktualov pozdrav poletju in največja roštiljada v Sloveniji je poskrbel za nepozabno zabavo in navdušil obiskovalce. Bilo je tako pestro, da so še temni oblaki nad Bežigradom pozabili na svoje poslanstvo.

Foto: M24.si

Na prizorišču ni manjkalo znanih osebnosti, saj so se v tekmovanju "Zvezde pečejo" pomerile tudi znane medijske osebnosti. Na odru so bili Danica Lovenjak, Jan Bučar, Jernej Kuntner,  Jernej Damjan in Jani Jugovič (sodnik)

Petkovo popoldne in večer sta bila na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani v znamenju glasbe, okusne hrane in zabave. Ob ritmih glasbenih hitov so teknile dobrote z žara, otroci so se lahko zabavali na dveh napihljivih gradovih, zapeljali pa so se lahko tudi na vrtiljaku.

"Kaj hočeš lepšega: hladno pivo, 'čevapi' in lepe punce," je dogajanje komentiral obiskovalec Pero in ugriznil ... v slasten čevapčič. Obiskovalca Franja iz okolice Ljubljane je še posebej navdušila delilka ajvarja, nujno potrebne priloge pri mesnih jedeh z žara. "Vrsta je bila v nekem trenutku daljša, nekateri že nekoliko neučakani, a prikupna mladenka je žlico vrtela kot vitez sabljo. Kraljica ajvarja, vam rečem!"

Zgodil se je tudi zaključek velikega obračuna »Roštilj fight«. Zdaj je jasno: Klemen Bunderla je s svojo ekipo Čili izgubil proti ekipi Maestro, z Juretom Godlerjem na čelu. Kazen je bila neizogibna. Slika pove vse!  Klemen Bunderla in Jure Godler začinila dogajanje ob velikem boksarskem ringu.

aktual 6 klemen bunderla_jure godler.
Pomerila sta se tudi Klemen Bunderla in Jure Godler.
Marko Vavpotič/M24.si

Vse od 16. ure so se po Bežigradu širili zvoki tako slovenske kot tuje glasbe. Na oder je stopilo kar 11 vrhunskih glasbenikov in skupin. Ob pogledu na obiskovalce je bilo čutiti veliko pozitivne energije, sproščenosti ter super vzdušja, kar smo na nek način že vajeni iz dosedanjih Aktualovih koncertov. Kot vedno, poslušalci nas nikoli ne razočarate in ste res najboljši žurerji!

Žur se je tako stopnjeval iz ure v uro in finale dosegel, ko sta oder zavzela skupina Mambo Kings in legendarni Jasmin Stavros. 

V spodnji galeriji si lahko pogledate nekaj utrinkov iz zabave, na kateri so nastopili še Nina Donelli, Djomla KS, Bojan Ristić & Brass Band, Davor Borno, skupina Tequila in Ines Erbus, za vmesne točke pa sta poskrbela Petkova pumpa in Aktualova galama.

jasmin stavros
Jasmin Stavros
Mare Vavpotič / M24


AFTERMOVIE mega dogodka si poglejte spodaj!

Za nami je prvi Aktualov poletni koncert z največjo roštiljado v Sloveniji. Verjamemo, da nam brez vas ne bi uspelo.

HVALA, ker ste roštiljali z nami!Vreme

Ljubljana

21.02.2018

 • PET.

  -3° / 2°

 • SOB.

  -4° / 2°

 • NED.

  -9° / -4°

 • PON.

  -11° / -3°

 • TOR.

  -13° / -1°

Aktualne radijske novice