OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

04:41

RDECA ROZA

KUMER, DOMEN

04:36

SRECEN

DADI DAZ

04:32

VRATI SE

LUNA

04:22

VRATI SE S KISOM

ROBERTO DEE FEAT. KAYA

04:17

MARINA (RMX)

DJ PUCKO FEAT. JUCI

04:13

BODI VEDNO MOJA BABY

ROK N BAND

04:09

SHE WORKS HARD FOR THE MONEY

SUMMER, DONNA

04:05

MR TALIMAN

SEVERINA

03:58

BALADA BOA

LIMA, GUSTAVO

03:54

MONIKA

SKUPINA CALYPSO

19. 07. 2017 15:57 | E.A.

Tako se ne da živeti

Imeti sostanovalca je včasih zelo težko. Sploh, če je to nepoznana oseba, ki je morda še nikoli niste videli in veste da boste morali z njo preživeti vsaj nekaj mesecev. Kaj je najhujšega, kar se vam lahko zgodi so razkrili ljudje, ki so se znašli v najbolj nerodnih situacijah s svojimi cimri. Tu so zgodbe o najbolj nezaželenih, najbolj čudnih in najbolj bednih sostanovalcih.

Naravna svetloba

sunlight

Ujela sem jo z nogami široko narazen na moji postelji, kjer si je »oblikovala« svoj intimni predel. Ko sem jo povprašala o zadevi je preprosto odgovorila: »imaš večje okno in tu dobim več naravne svetlobe.« Kot da je to najbolj normalna stvar na svetu.

Kraja

jewelry

Njena punca mi je kradla nakit. Nato je nosila moje stvari vpričo mene. Ko sem se z njo soočila sta mi rekli naj dokažem, da je nakit zares moj, tako da pokažem račune.

Razdelitev

split

Z lepilnim trakom je razdelila sobo na dve polovici. Rekla je, da lahko prečkam črto le, ko želim zapustiti ali vstopiti v sobo. Ko sem nekega dne hodila nazaj do študentskega doma sem opazila, da moje stvari ležijo sredi hodnika. Odšla sem v sobo, da bi se z njo pogovorila in opazim nogavico, ki je bila prilepljena na moja vrata z listkom, na katerem je pisalo: »Ti to zgleda znano?« Kot se je izkazalo sem izgubila nogavico na njeni polovici sobe, ko sem nesla perilo v pranje. Očitno je bila edina razumna reakcija to, da izseli vse moje stvari in jih prepusti na milost in nemilost mimoidočih.

Zaboden

playstation

Bivši sostanovalec me je zabodel, ker sem mu rekel, da je slab v igranju računalniških igric.

Nogavica

sock

Naključno sem ga zalotil pri onaniranju v moji postelji. Z mojo nogavico. Oblečen v mojo majico. Z mojimi spodnjicami v levi roki. Z njim sem živel dva meseca. Moral sem kupiti nova oblačila. Za spominek pa sem mu podaril modrico okrog očesa.

Alpha

college guys

6 fantov, vključno z mano, si je delilo hišo, ko smo obiskovali univerzo. Dva od njih sta onanirala v isti sobi, ki sta si jo delila. Nista bila homoseksualca, konstantno sta se pričkala in bila tako dobra prijatelja, da sta se počutila lagodno ejakulirati drug pred drugim.

Moram jesti!

mac-and-cheese1

Torej, moje prvo leto na univerzi sem bil zelo sramežljiv, zato sem izbral tihi študentski dom, da bi se potrudil ostati stran od težav. Izkazalo se je, da sem se znašel na istem nadstropju s prekupčevalcem težke kategorije in dvema zadetkoma, k sta se ves čas zakajala. V mojem nadstropju sem bil znan, da imam vedno najboljšo hrano. Starša sta imela članstvo v veliko-prodajni blagovnici in sta me založila z obilico hrane vsakokrat, ko sem prišel domov. Nekega dne sedim za mizo in igram igrice, ko začutim grozno žgočo bolečino v predelu ledvic. Šokiran sem zavpil in pogledal proti vratom, kjer sem zagledal enega izmed prej omenjenih zadetkov s pof***nim električnim paralizatorjem v roki. Rekel mi je: »Imaš kaj hitro pripravljenih makaronov?« Dal sem mu makarone in nadaljeval z igranjem igric. Ampak to še ni vse. Sem na neki službeni zabavi pet let kasneje in 1500 kilometrov stran od doma, ko naključno srečam dekle, ki je kasneje postala moja žena. Grem z njo na predavanje za doktorat in tisti zadetko je v njenem razredu. Očitno se je rešil svoje odvisnosti in postal vzoren študent. 5 let po tem, ko me je s paralizatorjem napadel za nekaj testenin.

Denar za mamila

husky

Moj prvi cimer je prodal mojega huskija za nekaj drog.

Infekcije?

medicine_pills

V srednji šoli sem živela s punco nekaj mesecev. Preveč zgodb je, da bi vse povedala…ampak najbolj se spomnim, da je po celotnem stanovanju puščala svoje umetne faluse. Kar je še huje je, da so povsod ležala tudi njena zdravila za preprečevanje vaginalnih glivic, s katerimi se je morala očitno pogosto bojevati. To je bilo malo preveč informacij za moj okus.

Zastrupljen

cup

Prijateljev cimer ga je poskušal zastrupiti. Prijatelj je gej in eden od njegovih cimrov ga je poskušal ubiti, tako da je v njegovo pijačo vlil razkužilni alkohol. A ga je vlil v napačen kozarec in ponesreči zastrupil drugega cimra, ki je nato končal v bolnišnici.

Axl? Si to ti?

axl

Imela sem cimro, ki je zvenela kot Axl Rose, kadar je spolno občevala. In to je počela skoraj vsako noč med tretjo in četrto zjutraj.

Ste imeli tudi vi kakšnega cimra, ki bi ga najraje nabrcali v r**? V komentarjih lahko nam ali njemu sporočite koliko zaleta bi si vzeli.Vreme

Ljubljana

18.08.2018

15°
 • NED
  Partly cloudy starting in the evening.

  16° / 32°

 • PON
  Clear throughout the day.

  16° / 31°

 • TOR
  Partly cloudy starting in the afternoon, continuing until evening.

  16° / 31°

 • SRE
  Partly cloudy overnight.

  17° / 28°

 • ČET
  Mostly cloudy starting in the afternoon.

  16° / 29°

Aktualne radijske novice