TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

12:53

KAD SE RODIS USRID SPLITA

LUKA NIZETIC

12:50

ZOVI

FEMINNEM

12:46

NE MORE SRCE KONTRA SEBE

KLAPA SUFIT

12:41

NOCAS TE SANJAM MAJKO

4 TENORA

12:37

JOS SI SVE U MENI

PRAVILA IGRE

12:32

MARIJA

GRUPA VIGOR

12:29

KOLIKO SOLZ

BOZIDAR WOLFAND WOLF

12:25

DAL SE SJETIS NEKAD MENE

DZO MARACIC MAKI

12:22

JOS TE SANJAM

KLAPA KAMPANEL

12:17

DOTAKNI ME POGLEDOM

VRANAC

14. 07. 2017 15:28 | E.A.

Gostilniška simfonija

Hladno pivo in glasba. Dve stvari, ki vedno dobro delujeta skupaj. Pivo seveda iz steklenice, ki je v vsakem primeru boljše kot tisto iz pločevinke, glasba pa tista, ki vam je najljubša. Zgodba, ki si jo zaželi vsak, ko po napornem dnevu prikoraka domov. Marsikdo bi se strinjal, da ob močni žeji ni prijetnejšega zvoka kot izločen ogljikov dioksid, ki v naglici zapusti ustje steklenice.

Že res, da gresta pivo in glasba z roko v roki, a rezultati so presenetljivi, ko postaneta eno in skupaj zazvenita kot popolna celota.

Ljudje že od pradavnine ustvarjajo glasbila iz najrazličnejših materialov, ki so jim blizu in najlažje dostopni. V modernem svetu, kjer je vse na dosegu roke, je to postalo veliko lažje kot je bilo pri nastanku prve piščali.

Pet mladeničev je pograbilo stvari, ki so jih našli v bližini in z njimi poustvarili zelo znano skladbo kralja popa Michaela Jacksona. Kot se za mladce spodobi je bil "material" po njihovem izboru ravno steklenica piva. Nedvomno so se zelo zabavali pri ustvarjanju novega glasbila.

V videoposnetku si lahko ogledate njihovo graciozno muzikalno stvaritev, ki ne daje vtisa, da je odigrana na odpadek in bi bil nanjo ponosen tudi kralj popa sam.

Naslonite se nazaj, odprite si enega hladnega in prisluhnite mojstrovini.

V komentarjih nam razkrijte vaše mnenje, navdušenje in morda celo kritike.

Videogalerija