TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:52

IVONA

DJAVOLI

11:49

REPUBLIKA BANANA

KINGSTON

11:40

ZENE SU ZAKON

BARABE

11:36

USNE BOJE VINA

SARMERI

11:32

TAJNE NASE

IVAN ZAK

11:27

NISAM JA TVOJA UCITELJICA

UCITELJICE

21. 06. 2017 15:04 | E.A.

Odlična ideja za darilo

Življenje je polno posebnih priložnosti, ki so običajno zelo lepo doživetje. S tem imamo v mislih predvsem zabave, ki jih ljudje prirejajo s takšnimi in drugačnimi razlogi in teh je praktično nešteto. Rojstni dnevi, poroke, rojstvo otroka, napredovanje v službi, izguba odvečne teže, prvo romanje vaše roke v tuje hlače(saj veste kaj mislimo)…


Kot od povabljenega na zabavo se običajno od vas pričakuje, da slavljencu nekaj podarite. Saj veste tisto, kar so vam matere govorile kot otroku: »Praznih rok se ne hodi naokrog.« Kar včasih predstavlja večjo težavo kot bi si človek mislil. Izvirnih idej zmanjkuje iz dneva v dan, saj kaj kmalu izvirno postane vsakdanje. Sploh v času hitre pretočnosti informacij.


Aktualov Mikser je odkril izvirno idejo za darilo, ki ga lahko podarite prihajajočemu slavljencu. Morda se omejite s tem darilom le na res dobro poznane ljudi ali pa celo le na najboljše prijatelje, saj se bo prejemnik presenečenja moral kar močno potruditi, da vam odpusti.


Dve besedi. Bungee jumping. Ali po slovensko: skok z elastiko. Zanimivo in nepozabno doživetje, ki je lahko odlično darilo ob omenjenih priložnostih…naj se popravimo; ob katerikoli priložnosti.
Ljudje v spodnjih videoposnetkih so to izjemno doživetje naredili še bolj nepozabno in slavljenec tega ne bo nikoli pozabil (morda niti odpustil).

Preverite kaj so jim ušpičili.

Videogalerija