TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:32

JOS TE SANJAM

KLAPA KAMPANEL

19:26

TULUM

GIULIANO

19:22

NAJGORI PLAN

JOLE

19:18

VOLIM BARABU

DANIJELA MARTINOVIC

19:12

RADA SEM TVOJA

TANJA ZAGAR

19:08

FALI CVICE

GORAN KARAN

19:05

SVE MOJE LJUBAVI

TOMISLAV IVCIC

18:58

ZAUVIJEK MOJA

ANGELO

18:55

BARKA

ZARATINO BAND

18:51

RUJNO VINO

ZLATKO PEJAKOVIC

18. 04. 2017 15:12 | E.A.

Razgalimo se v znak ljubezni

18+

Pri prirejanju televizijskih in radijskih oddaj, nagradnih iger ter javnih prireditev je potrebna velika mera ustvarjalnosti in inovativnosti, da je lahko stvar zanimiva in tudi zabavna. Kakšna je vsebina to vrstnih projektov je v večini primerov čisto nepomembno, če je organizatorji ne znajo zapakirati v očem in ušesom vznemirjajočo podobo. 

Televizija in radio sta se kot medija že mnogokrat preizkusila v svojih različicah zmenkov na slepo. Ko v skupni prostor postaviš dva človeka, ki se poprej še nikoli nista srečala in se sedaj od njiju pričakuje neke ljubezenske stike in dvorjenje, se pojavijo številne zanimive, smešne in zabavne situacije, ki naredijo celotno zadevo zelo gledljivo in poslušljivo.

A vedno je treba stremeti k nečemu večjemu, tistemu WOOOW! faktorju, ki bo še tako ravnodušnega gledalca ali poslušalca pripravil do neobvladljivega smeha ali do popolnega začudenja, ko se bo popraskal po glavi in se vprašal »Kaj za vraga pa ti ljudje počnejo?« 

Avstralska radijska postaja je poiskala ta WOOOW! faktor in ga pregledala od nog do glave, še prej pa popolnoma razgalila.

Kako so to storili in kako je to izgledalo si lahko ogledate v naslednjih video posnetkih.

Videogalerija