TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

9:31

VJERUJ MI JEDINA

LJUBAVNICI

9:24

STA MI LJUBE OCES KAZAT

KLAPA RISPET

9:21

BOLJA OD NAJBOLJE

IVAN ZAK

9:14

CE TE KDAJ SPUSTIM IZ ROK

ISAAC PALMA

9:08

ZORA JE

NEDA UKRADEN

8:58

PLAVI SAFIR

BAJAGA

02. 04. 2017 12:32 | E.A.

Šest najslabših zabav vseh časov

Ljudje so razkrili svoje najslabše izkušnje na zabavah, kamor so bili povabljeni. Za vas smo pripravili izbor šestih najbolj sočnih, ki bi še tako vztrajnega žurerja obrnile za 180 stopinj in ga pognale skozi vhodna garažna vrata ter naravnost domov.

6. Občutek za timing

Rojstnodnevna zabava za moj deveti rojstni dan

Moja preljuba muca je imela hudo vnetje mehurja, zato sta jo starša dala uspavati. Odločila sta se, da z novico počakata do dneva zabave, saj sta predvidevala, da bom preveč vesel, da bi me novica užalostila. Niti ne… Namesto, da bi se zabaval s prijatelji, sem cel dan sedel v kotu in jokal medtem ko so se moji prijatelji družili z mojima staršema.

5. Skakajoče v novo leto

party3.jpg


Novo leto 2003. Bil sem na zabavi v prijateljevi hiši.

V srednji šoli nisem bil preveč priljubljen in ni bilo veliko ljudi na zabavi, ki bi jih želel videti, ampak kljub temu se je noč začela presenetljivo dobro. Celo pridobil sem si spoštovanje nekega »modela«, ki me pred tem ni mogel prenašati. Potem so stvari začele iti k vragu.

Moram še omeniti, da smo bili v prijateljevi kleti in smo vsi spili veliko več kot so njegovi starši pričakovali. Tam je bil tudi par, ki sta bila skupaj še iz srednje šole(stari smo bili 19, to je bilo prvo novo leto po maturi) in »model« je bil v resnici zelo prijazen in kul »tip«. Njegova punca pa je bila zelo prepirljiva, če se skromno izrazim. Tekom večera sta se skregala zaradi nekega razloga in se je fant odločil, da se s tem trenutno ne bo ukvarjal in odšel spat. V resnici je bil kar razumen, saj se ni hotel prepirati s svojo preveč pijano punco. Odšel se je zleknit na drugi konec sobe in zaprl oči.

Ona je strmela vanj dobri dve minuti z gorečo jezo v očeh. Nato je vstala in se sprehodila do njega ter začela SKAKATI PO NJEGOVEM OBRAZU. »Model« je bil šokiran, a ohranil mirno kri in punco odrinil na stran, ko je moj prijatelj priskočil na pomoč in jo odvlekel po stopnicah navzgor, kjer sta jo z materjo pregovorila naj se umiri. Naslednje jutro sem jo moral jaz odpeljati domov.

Med vožnjo me je vprašala, če se s kom videvam. IN TO S POPOLNOMA RESNIM IZRAZOM NA OBRAZU. Odložil sem jo pred hišo in je nikoli več videl.

Njen bivši fant se mi pa še vedno smili, ko pomislim na ta večer.  

4. Suspens me ubija

Nekega dne sem vkorakal na zabavo še vedno nekoliko zgodaj, recimo okrog osme zvečer. Vsi so spali na tleh ali naslonjeni na steno, oblečeni v živalske kostume, razen enega modela, ki je »umiral« od smeha..

Dobro premišljena šala? Droge? Nikoli nisem izvedel…

3. Posrana situacija, skromno rečeno

party5.JPG

Najslabša zabava v mojem življenju je najverjetneje bilo skupno praznovanje 17. rojstnega dne s prijateljem. Moji starši so odšli in se niso vrnili do naslednjega dne. Stanovanje je bilo polno mladoletnikov in vsi smo že veliko popili.

Ker sem zelo živčen in me daje tesnoba v družbenih situacijah sem popil zelo veliko alkohola, da bi si pomiril živce in sem bil že čisto »ubit« še preden se je kdo prikazal na zabavi. Medtem je bil moj pes, ki je imel raka na prebavilih in je imel posledično zelo pogosto diarejo(še posebej ko je bil vznemirjen), v zgornjih prostorih z mojim mlajšim bratom in prijatelji.

Nekako je med vsem »odtrganim«, kar se je dogajalo v hiši, pes ušel iz sobe in se povsod »posral«, ampak resnično povsod. Moja hiša je skoraj popolnoma prekrita s preprogami v kremnih barvah in s pomočjo tako velike množice najstnikov, se je »driska« razšrila po vseh prostorih in povzročila smrad, ki je smrdel vse do nebes. Izbruhnil je pravi pekel in med vsem dogajanjem se je nekdo odločil, da bi bilo zelo smešno, če bi z mojega hišnega telefona poklical policijo. Policisti so me opazili sredi sobe, kako se histerično smejim in poskušam obrisati »drek« z vlažnim robčkom.

Skratka, večino preprog smo morali zamenjati in starši so mi prepovedali vse bodoče hišne zabave.

2. Ups

party2.jpg

Torej, prijatelji so me povabili na zabavo, kjer nisem poznal dekleta, ki je zabavo gostilo. Že takoj ko sem prispel na zabavo je bilo čutiti neko nelagodje v ozračju. Vsi so poskušali biti tiho, ker so bili starši organizatorke doma in to je uničilo vzdušje že od samega začetka.

Čez čas je prišla gruča ljudi, ki jih dekle ni poznalo. Stvari so hitro ušle iz rok in hrup je napolnil prostor. Njena mama je vsa besna pritekla in začela vpiti na vsakega posebej.

Kasneje je neka punca izgubila svoj mobilni telefon in starši organizatorke so nas dobesedno zaklenili v hišo in nas niso spustili dokler ne najdemo mobilca. Naključni ljudje so bili večkrat obtoženi in tudi jaz sem moral izprazniti žepe, da sta me njena starša nehala nadlegovati. Po približno 45 minutah se je izkazalo, da ji je telefon padel iz žepa, ko je šla na stranišče.

Ko se je pripor končal so vsi takoj zapustili hišo.

1. Nič ne kriči presenečenje bolj kot obisk bolnišnice

Bil je šestnajsti rojstni dan enega mojih prijateljev in načrtovali smo ogromno zabavo presenečenja, za katero on ni vedel in je niti ni mogel pričakovati, ker je bil to teden pred njegovim dejanskim rojstnim dnevom. Torej, vsi smo se poskrili po dnevni sobi in čakali. Bilo nas je 20-30 njegovih prijateljevev in njegova celotna družina. Ko je prijatelj prispel do hiše, je odprl vrata in mi zakličemo »presenečenje!«. Tudi on je zavpil, a od strahu in odskočil. Spotaknil se je ob svojega psa in udaril v glavo.

Padel je v nezavest nakar smo ga odpeljali v bolnišnico kjer je dobil nekaj šivov v zadnji del glave. Bilo je res zabavno.