TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:36

OPROSTI

GIBONNI

5:28

SVET JE TVOJ

NINA PUSLAR

5:24

PRODALA ME TI

BORIS NOVKOVIC

5:20

NITKO NIJE LUD DA SPAVA

CRVENA JABUKA

5:17

DITELINA S CETRI LISTA

DALMATINO & OLIVER DRAGOJEVIC

5:13

ZAKLAD

MARAAYA

22. 11. 2019 21:00 | AA

Galama izzvala WERNERJA: V Stožicah snemamo VIDEOSPOT!

Dean in Anita sta bila deležna prav posebnega obiska!

Werner je sprejel izziv: v Stožicah vsiii Galamovci, Aktualovci snemamo VIDEOSPOT!! Foto: Event24

V studiu radia Aktual se je simpatičnima in vedno razposajenima voditeljema Deanu in Aniti pridružil ljubljenec slovenskega občinstva, legendarni glasbenik, ki letos obeležuje zavidljivo 30-letnico kariere – eden in edini, Werner!

Energični glasbenik, ki že več kot 30 let niza hit za hitom, je svojo glasbeno pot začel na Hrvaškem, kjer je osvajal in osvojil s pesmijo, višino in prijaznostjo. Tak je še danes, ko že leta polni dvorane v Sloveniji, kjer je njegovo "južnjačko srce" našlo dom.

In kaj se spodobi, da stori človek, ki ima pravo ''južnjačko srce'', nalezljiv smeh in dobro voljo, ob svoji 30-letnici? Ustvari pesem, ki združuje strasti in epizod za vseh 30 let! Njegova nova uspešnica ''Kada voli srce južnjačko,'' napoveduje praznovanje, fešto in LOM, kot pravi Werner.

Lom je sicer tudi naslov njegovega novega albuma, ki prihaja v kratkem. Sam namreč pravi, da je to beseda, s katero najbolje opiše vseh 30 let ustvarjanja, ko je pisal, pel in se skozi glasbo razdajal na slovenskih tleh.     

''Bila je pestra, dolga in uspešna glasbena pot. Toliko zvestih ljubiteljev moje glasbe, oboževalk, znank, znancev, prijateljev in uspešnih sodelovanj. Toliko pesmi, koncertov, presenečenj, smeha in tudi solz sreče, da jih je težko zbrati,'' je zaupal Deanu in Aniti ter dodal, da bo z novim albumom in uspešnicami praznoval po celotni Sloveniji in Hrvaški. Še prej pa ga čaka nekaj prav posebnega …

Werner sprejel izziv Aktualove Galame

Poslušalci radia Aktual, vključno z Deanom in Anito, so imeli ekskluzivno priložnost, da prvi slišijo pesem, ki že zdaj velja za velik hit. Sodeč po odzivu na družbenih omrežjih, jih je ta popolnoma navdušila. A presenečenjem kar ni in ni bilo konca – tokrat sta Wernerja presenetila kar Dean in Anita, ki sta ga izzvala, da videospot za omenjeni hit posname skupaj z vsemi Galamovci in Aktualovci na Aktualovem 12. rojstnem dnevu, ki bo v petek, 6. decembra v Stožicah.

Ste pripravljeni?

Pridružite se ekipi Aktualove Galame in Wernerju na praznovanju Aktualovega rojstnega dneva in postanite del videospota tudi sami. To je priložnost, ki je ne smete zamuditi!