TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

3:03

MAJKO STARA

MATKO JELAVIC

2:59

NAJ NAJ

IVAN ZAK & TARA

2:55

COVJEK OD LEDA

TONY CETINSKI

2:52

AMEN

MIRAN RUDAN INDESIGN

2:47

VINO NA USNAMA

VLADO KALEMBER

2:43

MOMACKA VECER

DUSKO LOKIN & JASMIN STAVROS

28. 10. 2019 17:08 | K. Š.

Ko na vrata potrka … PETAR GRAŠO!

Na vrata našega studia je potrkal Petar Grašo. In ker je to velik glasbenik z velikim srcem, smo ob njegovem prihodu kar malce obstali.

Petar Grašo je v studiu obiskal Mojco Gornik Foto: Luka Švigelj

Glasbenik nas nikoli ne pusti ravnodušne!

Tokrat je Petar Grašo v studiu našo Mojco Gornik obiskal s prav posebnim namenom: da vse Aktualovke in Aktualovce povabi na veliki koncert v Stožicah, ki bo 15. novembra. Tam bo na sporedu pravi spektakel, ki ga zagotovo ne gre zamuditi. Ob tem pa je Grašo v etru poskrbel tudi za veliko mero romantike, saj nam je v živo zaigral pesem Voli me.

Poskrbel je pa številna presenečenja

Grašo, ki se je samo za nas pripeljal v Slovenijo, je skupaj z našo pomočjo med drugim izbiral ganljive zgodbe, vezane na njegove pesmi. Na Aktualu je namreč potekala nagradna igra, kjer smo obljubili, da bomo nekaterim oboževalcem izpolnili veliko željo – Petar Grašo jim bo na koncertu v Stožicah posvetil prav njihovo najljubšo pesem.

To pa še ni bilo vse!

Za piko na i njegovega obiska smo se skupaj odločili, da bomo izpolnili še eno željo. Tako smo oboževalki Jasni Močnik Petra Graša pripeljali kar na dom.

graso_46.JPG
Jure Močnik je svoji ženi Jasni uresničil veliko željo. Skupaj z našo pomočjo je Petar Grašo potrkal na njuna vrata.
Luka Švigelj

Jasno je, kot veliko oboževalko, na nagradno igro Aktualove zvezde pri tebi doma, prijavil njen mož Jure Močnik in poskrbel, da je njegova žena ostala brez besed.

»Ko sem Jureta vprašala, zakaj moram vzeti dopust, je samo skomignil z rameni in rekel, naj mu zaupam, da mi zagotovo ne bo žal. In sem mu v šali rekla, da bolje, da pride Grašo. Sedaj pa je to res, ne morem verjeti,« je bila solzna Jasna.

Za vse, ki ste Graša zamudili ali niste imeli sreče pri žrebu, pa ne pozabite: za veliki koncert, ki bo 15. novembra v Stožicah je na voljo še nekaj vstopnic. Obljubljamo, da vam ne bo žal! Grašo vas bo zagotovo romantično očaral tudi tokrat!

Fotogalerija