TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

0:46

HOTEL NACIONAL

DINO MERLIN

0:40

COSE DELLA VITA

EROS RAMAZZOTTI IN TINA TURNER

0:36

DUSA OD PAPIRA

JOLE

0:33

PAR JE BOZJI DAR

GORAN KARAN

0:29

KAR BO, PA BO

HELENA BLAGNE

0:26

SAMO NJOJ CU PIVAT

KLAPA RISPET

02. 10. 2019 10:45 | AA

VICTORY - nikoli na plejbek!

Po pesmi "Še vedno sva ista" v ušesa Aktualovcev prihaja še ena čudovita balada - "NAJLEPŠA SI"!

Aktualov VIP šov - skupina VICTORY Foto: Radio Aktual

V Aktualovem jutranjem VIP šovu so se oglasili fantje, ki nam dobro voljo nosijo že več kot 30 let - skupina VICTORY! Tokrat so prišli predstavit svojo novo pesem, prekrasno balado z naslovom Najlepša si.

Voditelja Klemen Bunderla in Anita Gošte sta jih zaslišala glede vseh mogočih izkušenj z dekleti, Klemna pa je predvsem zanimalo, če je bil kdaj kdo s kakšno Finko ... morda celo v finski savni. Fantje so namreč v 90ih precej preigravali tam - na Finskem. Ob tej priložnosti smo skupaj v kvizu ponovili nekaj besed, obujali zgodbe in se ob tem noro nasmejali ...

Klemen in Anita sta spomnila tudi na anekdoto, da je fantom skupine Victory, ko jih je prvič v živo slišal igrati in peti Aktualov glasbeni urednik, ta hotel izključiti kable, saj je bil prepričan, da igrajo na plejbek.

Kako odlično zvenijo v živo, so nas prepričali s pesmimi: prelepo zimzeleno Zeleno deželo, pa z njihovo zadnjo uspešnico Še vedno sva ista in seveda s čisto novo Najlepša si!!

Za novo skladbo Najlepša si je skupina Victory pred kratkim posneli tudi videospot, ki se vrti okoli dveh (zaljubljenih) najstnikov, sredi priprav na maturantski ples. Oči imata le drug za drugega, zato drugih nastopajočih (razen skupine Victory) v videospotu ni. Tematike niso izbrali naključno, saj fantje že več kot 15 let pogosto igrajo tudi na maturantskih plesih po Sloveniji. In temu prehodu v odraslost so se na svoj način želeli pokloniti tudi z videospotom za njihovo novo skladbo.

Skupini Victory želimo še naprej to prikupno nagajivo večno mladost in … fantje, pazite na kable! ;) 

Videogalerija

Fotogalerija