TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

7:18

MILENA

NOVI FOSILI & SREBRNA KRILA

7:13

ZA PET ZIVOTA

SINISA ZUNEC

7:09

SUTRA MI SUDE

ALEN NIZETIC

6:58

ISTI JE GRAD

KUMOVI

6:52

LUDILO BRALE

LUKA NIZETIC FT. SKORO & BITORAJAC

6:49

SEDAM NOCI

LUKA BASI

30. 09. 2019 14:34 | AA

Bi se oglasila vročemu Marku Zebri?

Energični Mark nam predstavlja svojo novo glasbeno bombo, polno pozitivne energije!

Aktualov VIP šov - Mark Zebra Foto: Radio Aktual

Naj ti telo zavre od dotika, vdihni me, ko te vzamem nocoj vrelo vrelo /…/ To je le nekaj besed nove pesmi z naslovom S.O.S. simpatičnega in z večnim nasmehom na obrazu zaznamovanega MARKA ZEBRE!

Voditeljica Anita Gošte je prav ta verz z občutkom prebrala Marku v ekskluzivnem kvizu Pokaži jezik. Izvedela je namreč, da se mu je v osnovni šoli od učiteljic najbolj vtisnila v srce prav učiteljica slovenščine. Kar malo ga je zmedla, a je kar kmalu ugotovil za kaj gre. Ker je Mark prostovoljni gasilec, je dobil tudi vprašanje, ali je pravilno reči gasilski ali gasilni dom, in ker je iz vinorodnih koncev, ali se martinovo piše z malo ali veliko začetnico.

Mark se je v kvizu odlično odrezal, poleg nove vroče uspešnice S. O. S. (videospot je snemal tudi na žurerski Mallorci!) pa je našim odbojkarjem v živo ob spremljavi Tima na klaviaturah zapel pesem Fenomenalna in nam še praktično pokazal, kako je navijal.

Fenomenalno sproščen je bil čas z novo in že zelo lepo vzhajajočo zvezdo; če si še niste ogledali videospota, pa je zdaj pravi trenutek – vroča Španija in Mark sta ... le en klik stran!

Videogalerija

Fotogalerija