TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

3:49

PRUZIMO NAM SANSU

KLAPA RISPET IN ZORICA KONDZA

3:46

DUNAV

UCITELJICE

3:42

KAKO TE DUSO JUBIN

ZDRAVKO SKENDER

3:39

NE PLACI ZA NJOM MAJKO

MLADEN GRDOVIC

3:35

VOLVERTE A VER

JUANES

3:32

80 E

DALEKA OBALA

27. 09. 2019 12:39 | AA

IZZIV: Miran Rudan vs. Anita Gošte - Kdo bolje pozna pesmi 90ih?

Junaka 90ih kmalu podpremo v Stožicah na Deejay Time Back in Time!

Aktualov VIP Retro jutranji šov - Miran Rudan Foto: Radio Aktual

Najbolj iskreno, sončno in srčno glasbeno jutro na Aktualu je enako Miran Rudan! In ker je Miran v avtu na poti do Aktuala slišal voditelja Jureta Lična, da je sovoditeljici čestital za rojstni dan, jo je presenetil v živo in ji zapel Vse najboljše. Anita Gošte je presenečeno in ganjeno povedala, da ji je Miran velik življenjski navdih po načinu razmišljanja, odprtega dostopanja do ljudi in, kar je pomembno, da je Miran človek, ki o stvareh ne le govori, ampak jih dejansko tudi živi!

Skupaj z Miranom smo v Aktualovem VIP Retro šovu zapeli tudi njegove največje uspešnice iz 90-ihLaure ni več, Naj vino tvoj poljub sladi, Cvetje in vrtovi, Na nebo, voditelj Jure pa je Miranu in Aniti pripravil tudi glasbeni kviz v prepoznavanju pesmi iz 90ih. Kako sta se odrezala, preverite v posnetku!

Aktualovci pa smo se še bolj trdno odločili, da se 30. oktobra skupaj z vami poveselimo v najveličastnejši dvorani v Sloveniji, v dvorani Stožice, kjer se bo odvil največji Deejay Time Back in Time skupaj z zasedbo Scooter in  ostalimi posebnimi gosti ter najbolj norimi uspešnicami iz preloma tisočletja! Seveda pa bo tam tudi fantastični in nepozabni junak 90ih – MIRAN RUDAN!

Miran Rudan na Aktualu

Videogalerija