OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

03:18

ANA

ROMEO

03:14

SRCE MI JE UVJEK TAMO GDJE SI TI

DRAGOVIC, DORIS

03:10

NORCU PODOBEN

POP DESIGN

03:07

BALKANKE

RUSKO RICHIE

03:03

TEBI DAJEM SRCE

DAMIR, KOVACIC

02:57

WHAT AM I GONNA DO

STEWART, ROD

02:54

MONIKA

SKUPINA CALYPSO

02:51

LJUBAVNA LIMUNADA

DOMENICA

02:47

JA TI MOGU BITI TATA

JOLE

02:44

LJUBI, LJUBI

THE FRAJLE

25. 09. 2019 14:22 | Katarina Štular

Presenečenje ji je vzelo sapo!

Anita Gošte tega ne počne nikoli, tokrat pa …

Marko je našo Anito konkretno presenetil! Foto: r.a.

Anita Gošte, simpatično markantna voditeljica Radia Aktual, je znana po svoji organiziranosti, urejenosti, doslednosti in seveda – izjemno dosledni uporabi slovenščine, ki jo je zagotovo zaznamovala v študijskih letih.

Toda … Danes je ostala brez besed! Kaj se je zgodilo? Na svoj rojstni dan je pred vsemi sodelavci na glas zaklicala: »Ne me jebat!« Ker tega od Anite seveda nismo vajeni, sploh ne takšne fraze, smo bili nad tem čisto presenečeni.

Še večje presenečenje pa je doživela ona sama, saj jo je na vratih ob njenem rojstnem dnevu pričakal sam Marko Škugor. Prav samo za Anitin rojstni dan je prišel na Aktual in ji iskreno čestital na način, kot zna le on - s pesmijo. Ne samo Aniti, dlake so se naježile prav celotnemu kolektivu, presenečenje pa je zagotovo uspelo v celoti. »Prišli smo čisto potiho, nikogar pa o tem nismo obvestili,« je povedal Marko Škugor in dodal, da mu je v veselje, da je lahko s svojo prisotnostjo polepšal dan Aktualovi voditeljici, ki ga spremlja že od začetka njegove kariere.

To pa še ni bilo vse. Aniti je Marko poklonil tudi izjemen šopek, za katerega je rekla, da ga bo zagotovo posušila in ohranila v spomin na ta dan.

»Ponavadi smo mi tisti, ki presenečamo Aktualove poslušalce in kar ne morem verjeti, da sem bila tokrat presenečenja deležna sama. Zdaj končno vem, kako se počutijo oni, ko jih na domu presenetimo mi. Tega občutka se zares ne da opisati,« je povedala temnolasa voditeljica, po tem ko je vendarle prišla k sebi od izjemnega dogodka!

Videogalerija

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)