TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:31

FALIS MI

KLAPA RISPET

17:27

ZA PET ZIVOTA

SINISA ZUNEC

17:23

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

17:18

MALO TU MALO TAM

NEISHA

17:14

GRDOVICI RIBARI

MLADEN GRDOVIC

17:11

RUZO MOJA CRVENA

GAZDE

17:07

BIZUTERIJA

JELENA ROZGA

17:03

KAROCA

OLIVER DRAGOJEVIC

16:56

MAJICA

LANA JURCEVIC

16:52

ZENE SU ZAKON

BARABE

25. 08. 2019 11:21 | AA

Aktualove Zvezde pri Mateji doma: MARKO ŠKUGOR!

Aktualove zvezde pri Tebi doma so tokrat poskrbele, da je popolnoma brez besed ostala Mateja Kozina iz Podolnice ...

Aktualove zvezde pri Mateji doma - Marko Škugor Foto: Radio Aktual

Za obisk Marka Škugorja na domu je poskrbel njen mož Boštjan, ki je na naši tajnici pustil ganljivo sporočilo!

Marko Škugor poskrbel za solzne oči

»Vse, vse bom naredil, kar boste rekli,« je presenečen povedal Boštjan Kozina, ko smo mu povedali, da je bil žreb naklonjen njemu in da ga bo obiskal Marko Škugor.

Pravzaprav Marko Škugor ni prišel k njemu, temveč k njegovi ženi. »Ona je zares velika oboževalka. Že leta hodiva na njegove koncerte in vem, da bi bila presrečna, ko bi zagledala njega,« pove Boštjan in doda, da bi bila to njegova zahvala njej, ki je leta in leta preživljala brez njega, vzgajala otroke in skrbela za družino, medtem ko je bil sam veliko zdoma. »Pred kratkim je praznovala svoj 40. rojstni dan in imela sva 15. obletnico poroke, zato bi bila to resnično pika na i,« doda simpatični Boštjan in nas prepriča.

Ko na vratih pozvoni …

Pozvonimo v Podolnici. Mateja je bila doma z dvema prijateljicama in ni imela pojma, kaj se pravzaprav dogaja. Pridrvi po stopnicah, odpre vrata, na vratih pa – največje presenečenje. Marko Škugor, namenjen samo njej. Seveda so jo oblile solze, Marko jo je z izjemnim nastopom pustil brez besed.

Presenečenj pa ni bilo konec. Mateja in Boštjan sta dobila tudi njegovo podpisano zgoščenko in – pozor – ekskluzivni prvi dve vstopnici za decembrsko turnejo, ki jo po Sloveniji pripravljata Marko Škugor in Dražen Zečić.

Pa naj še kdo reče, da moški ne znajo biti romantični. Zahvalam ni bilo videti konca, srečanje pa si bo Mateja zagotovo zapomnila za vse življenje!

Videogalerija

Fotogalerija