TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:41

TREBAM TE NOCAS

GAZDE

13:37

NE JOCI

POP DESIGN

13:33

SASA

NOVI FOSILI

13:28

DECKO 'AJDE OLADI

NESA LEPTIR I POSLEDNJA IGRA LEPTIRA

13:25

PRICA KAO MI

MARTIN ZUNEC

13:20

ZADNJA NOC

ZAN SERCIC

13:17

MALO SE POPILO

INES ERBUS

13:13

VJERUJ MI JEDINA

LJUBAVNICI

13:10

NOCI U DALMACIJI

KLAPA BONACA

13:04

KAKO SAM TE LUDO VOLIO

VLADIMIR KOCIS ZEC

01. 07. 2019 13:32 | m

Luka Basi spi na tleh!

Luka Basi Foto: Radio Aktual

Simpatičen in vedno bolj zaželjen med dekleti Luka Basi je ponedeljkovo jutro preživel na Aktualu, kjer je prvo jutranjo kavo spil z Mojco Gornik in Klemnom Bunderlo. V sproščenem pogovoru je priznal, da zadnje dni spi na tleh, saj je njegovega psička povozil avto in tako Luka (tudi ponoči) skrbi zanj.

V pričakovanju prvega samostojnega koncerta, ki bo 27. septembra v Križankah, je Luka Basi že najavil tudi svojo novo pesem Meta, ki jo bomo lahko slišali 6. julija, na dan Splitskega festivala, kjer se bodo Luki uresničile otroške sanje, saj bo na omenjenem festivalu nastopil prvič.

luka_basi20.jpg
Luka Basi vabi na svoj prvi samostojni koncert
Radio Aktual

Mojci in Klemnu je Luka Basi tudi priznal, da se je med snemanjem videospota za pesem Kad vidin Boga uživo zelo bal, saj so ga snemali na pečinah otoka Pag, ki slovi po zelo nevarnih kačah, ki skačejo.

Že v sredo pa bo Luka Basi osrečeval svoje oboževalke in oboževalce, saj bo vsem, ki bodo naročili njegov prvi CD, le-tega prinesel osebno na dom, ob tem pa jim predal tudi dve vstopnici za koncert Dalmatinski večer v Križankah, 27. septembra.

Videogalerija

Fotogalerija