TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

14:37

STARIMO LJUBAVI

MIRO TODOSOVSKI

14:34

LUDO MORE

KLAPA MASLINA

14:27

SKRINJA LJUBAVI

OLIVER DRAGOJEVIC & TOMISLAV BRALIC

14:24

ZDAJ IN ZA VEDNO

ALYA

14:19

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

14:11

JEDNO

MINEA

12. 06. 2019 14:27 | AA

Aktualov recept: TARA (ex Karma) in njen sladoled po istrsko!

Skoraj dve uri se je vozila že navsezgodaj, a njena pot se je izplačala, saj je v Aktualov studio pripeljala tisto pravo istrsko poletje!

Sladko jutro s Taro, Anito in Klemnom Foto: Radio Aktual

Po veličastni karieri v skupini Karma (Malo pomalo, Zemljotres, Sedam dana itd.) pevka Tara še vedno cveti in sije! Trenutno ji življenje osmišlja družina; njene oči so polne ljubezni, žara in topline, ko omenimo malo hčerkico Niko. Kljub veliko obveznostim pri Tari že od nekdaj cenimo organiziranost. Prav ta ji omogoča veliko prostora tudi v glasbi. Igra s svojo skupino in na družbenih omrežjih se pojavlja kot Tara (ex Karma).

Tara si vzame čas tudi za športno aktivnost, napenjanje mišic, kar smo pod kratko oblekico še posebej opazili na CMC festivalu v dalmatinskih Vodicah. V Dalmaciji je imela samostojni koncert, na glavnem festivalskem večeru pa je skupaj z Ivanom Zakom zapela očitno uspešnico letošnjega poletja – Naj naj!

S takšno energično glasbo se nam pa res obeta eno sproščeno in sladko poletje – sladko, kot je bil sladoled po istrsko! Tara je namreč velika oboževalka kulinarike, odlično kuha in peče, včasih pa je preprosto potrebno samo nekaj domišljije ... Osnovnemu sladoledu (priporočamo vanilijo) dodajte olivno olje (Pozor! Tara ima doma cel nasad oljk!!), koščke (temne) čokolade … in uživajte vaše NAJ NAJ POLETJE! :))

Videogalerija

Fotogalerija