TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:44

KO BO PADAL DEZ

KINGSTON

10:40

DA ME POJUBIS

GORAN KARAN

10:35

TKO TO TAMO PJEVA

MEJASI

10:27

UVIK ISTI

PETAR GRASO

10:18

HVALA, KER SI OB MENI TI

TANJA ZAGAR

10:15

ZUTO

NEDA UKRADEN

25. 03. 2019 14:50 | D

Nazdravili smo z Najboljšim vinom Domna Kumra

Domen KUmer Foto: Radio Aktual

Letošnji materinski dan je vreme počastilo s soncem, glasbeno pa Domen Kumer, ki je vsem mamam čestital, pa tudi z igranjem v živo! Glasbenik, ki mu lahko mirne duše rečemo “štajerski multipraktik” je v Aktualov studio prinesel obilo dobre volje, smeha, odlične glasbe in - Najboljše vino!

Od Banane in Do Portoroža je minilo kar nekaj časa, medtem pa se je Domen ukvarjal tako z narodnozabavno glasbo, tv-voditeljstvom in gradbeništvom. Sedaj se vrača nazaj v domači Maribor in nas razveseljuje z novimi projekti, kot sta skladbi Midva in Nisva prva niti zadnja, danes pa nam je tudi v živo predstavil njegovo najnovejšo skladbo Najboljše vino!

A Domen v naš studio ni prišel sam - kot velik ljubitelj živali nam je predstavil najnovejšo članico skupine, Tiki, za katero smo ugotovili, da je pravi magnet za ženske!

Domen nam je tudi predstavil, kdo vse je prišel z njim, odgovoril na vprašanje, ali mu nemščina dela preglavice in kakšno vlogo imajo dekleta v njegovi spremljevalni skupini - in če vas zanima, kje je posnel odličen video za skladbo Najboljše vino, prisluhnite pogovoru z njim, dolgčas vam zagotovo ne bo! 

Domen Kumer na Aktualu

Fotogalerija