OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

21:54

LJETO DVAPUT GODISNJE

FRAN

21:49

TA SVET NE ZNA ZIVET (KEEJAY FREAK REMIX)

PUSLAR, NINA

21:45

PIJANA

CENOV, SANDI

21:41

PARTY DO ZORE

KARMA

21:36

DEJA VU

TEQUILA

21:32

DOBRO JE

DANIJELA

21:22

KATARINA NIZA BISERE

KINGSTON

21:16

ZANEMARI

ROZGA, JELENA (VERZIJA 2)

21:10

KAKO POGRESA TE SRCE

GAJSEK, DARJA

20:10

MOJA TAJNA LJUBAVI

DRAGOJEVIC, OLIVER

03. 12. 2018 18:09 | TS

Nikoli PREVEČKRAT izrečene besede Marka Vozlja

Marko Vozelj po romantičnih uspešnicah Le en centimeter in Me boš še ljubila, predstavlja še eno čutno balado.

Marko Vozelj z voditeljico Tanjo Seme Foto: Aktual

V Aktualovem studiu se je ob začetku veselega decembra ustavil mojster balad in krasne lirike, ki že 10 let stopa po samostojni glasbeni poti in nas skupaj z Mojstri boža s svojimi glasbenimi mojstrovinami.

Marko Vozelj je v studio k voditeljici Tanji Seme prišel z namenom, da predstavi še eno življenjsko zgodbo prepleteno v stihe, ki jih je tudi tokrat na papir napisal sam.

Pesem z naslovom PREVEČKRAT skupaj z Mojstri predstavlja ob izidu plošče Oljke, rožmarin in sol. Izid plošče pa bodo Marko in Mojstri ovekovečili tudi s koncertom, ki se bo zgodil 23. decembra v Višnji gori, Markovem rodnem kraju.

Kako odličen glasbenik je in kako njegov glas odmeva še dolgo po tem, ko odpoje katero od svojih čudovitih balad, je še enkrat več dokazal, ko je v roke vzel kitaro in v živo zaigral in zapel prekrasno »Me boš še ljubila«.

Marko pravi: »Ni važno, koliko let ljubezen traja, ampak koliko ljubezni je v vseh teh letih«. Zato je večina pesmi, ki jih zapiše in potem še odpoje, polna pristnih čustev in situacij, ki jih sam zelo dobro pozna.

Aktualovim poslušalcem pa polaga na srce: "Iskrenih čustev in lepih besed ni nikoli preveč, zato jih tudi nikoli ne izrečemo prevečkrat, če so le iskrene in iz srca".

Videogalerija

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)