TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:26

NASA PJESMA

SANDI CENOV

8:21

CARICA

TANJA ZAGAR

8:18

VALENTINO I RENATO

NOVI FOSILI

8:13

KA MORE JE ZIVOT

LUKA NIZETIC

8:09

BOLIS ME LJUBAVI

MLADEN GRDOVIC

7:56

SPLITE MOJ

OLIVER DRAGOJEVIC

19. 11. 2018 18:16 | TS

Že četrt stoletja jih veže isto ime. KINGSTON!

Obiskali so nas Reno, Dare in Klemen. Fantje, ki za pravo energijo ne potrebujejo kave.

Kingston z voditeljico Tanjo Seme Foto: Aktual

Kingstoni so že 25 let glasbena skupina, ki dejansko živi svoje glasbene sanje in glasbeniki, ki nikoli niso brez energije in volje in so vedno polni norih idej.

Tudi tokrat ni bilo nič drugače, ko so se slabe tri tedne pred velikim spektaklom v ljubljanskih Stožicah, kjer bomo tudi skupaj z njimi Aktualovci slavili 11. rojstni dan, oglasili v Aktualov studio. 

Takoj so se prepustili voditeljici Tanji Seme, z njo zapeli in se nasmejali do solz.

Še preden so naredili požirek kave, ki smo jim jo pripravili, je bilo vzdušje fantastično, studio pa poln dobre energije in smeha.

Z nami so delili tudi spomine izpred treh let, ko ste jih poslušalci izbrali za skupino, ki ste jo želeli slišati na odru ljubljanskih Stožic ob takrat razprodanem Aktualovem 8. rojstnem dnevu.

Kaj jih je ob obisku najbolj nasmejalo, kako so zapeli skupaj z voditeljico in kaj obljubljajo na letošnjem Aktualovem rojstnem dnevu 7. decembra, pa izveste v spodnjem posnetku...

Mimogrede...Aktualov koncert je razprodan, Aktualovci pa že komaj čakamo, da se spet srečamo z vami, našimi najboljšimi poslušalci in prijatelji.

Kingston na Aktualu

Fotogalerija