TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

7:46

RANO

MINEA

7:40

SKITNICA

FRAJLE FT. JASNA ZLOKIC

7:36

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

7:29

DESET ANDELA

MARKO SKUGOR

7:25

SE VEDNO SVA ISTA

VICTORY

7:25

24000 POLJUBOV

MAGNIFICO

7:17

LOM

IVANA KOVAC

7:14

SILVIJA

MAGNIFICO

30. 10. 2018 10:28 | AA

Aktualove zvezde pri Maji doma - PRAVILA IGRE

Od več kot 500 prijav je srečo pri žrebu imela simpatična Maja.

Aktualove zvezde pri Maji doma - Pravila igre Foto: Radio Aktual

Si predstavljate, da vas v vaši dnevni sobi obišče vaš najljubši bend in zaigra samo za vas? Tak šokantni obisk smo pripravili res simpatični punci Maji Starčević!

Med več kot 500 prijavami v akciji Aktualove zvezde pri Tebi doma je imela prav Maja srečo, da spozna najpopularnejši hrvaški pop-rock band PRAVILA IGRE. Aktualova voditelja Anita Gošte in Jure Ličen, ki sta bila s fanti na terenu in še prej prebrala vse prispele prijave, sta povedala, da ju je Majina prijava zadela naravnost v srce. Takole je zapisala: »Fante podpiram že kar nekaj časa, zato ker prepevajo o lepih stvareh, so pozitivni, nasmejani, zabavni in izjemno talentirani. Se bom tako izrazila … če bi mi dali na izbiro ali spoznati One direction ali Pravila igre, bi brez dvoma izbrala Pravila Igre. Skozi to leto so fantje dokazali, kako zelo ljubijo glasbo in ostali prizemljeni, kar najbolj spoštujem. Njihove pesmi ne govorijo o denarju in podobno, ampak o ljubezni, življenju. Ravno zaradi tega jih še bolj podpiram, saj obožujem pozitivne ljudi, nasmejane in tiste, ki širijo ljubezen v teh časih, ko jo vsi največ potrebujemo.«

Je treba še kaj dodati? Maja pravi, da je bil to eden najlepših dnevov v njenem življenju – kako je izgledal pa preverite v galeriji in videu.

Fotogalerija