OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

04:57

KO SE TO MENI ZALJUBIO

FRAJLE

04:53

WAKE ME UP BEFORE YOU GO GO

WHAM

04:45

U LUBLAN PRI SESTIC

JOHNNY BEND

04:40

NI VISE NI MANJE

BORDO

04:36

SVET JE LEP

RESNIK, VILI

04:33

KAKO NAM STVARI STOJE

PRAVILA IGRE

04:30

POD TUSEM

NINO

04:25

GOSPODARI NOCI

BEBEK, ZELJKO FEAT. GOSPODARI NOCI

04:20

DRUGO IME

KONTREC, MISO

04:14

PODIGNI ME VJETRE

ZECIC, DRAZEN

19. 10. 2018 12:26 | AA

Če bi bili klapa, bi bili KVATROČUKCI!

Vedno simpatični in zabavni ČUKI in KVATROPIRCI predstavljajo prekrasno skupno pesem ČE SE OD SPOMINOV DA ŽIVET!

Intervju Čuki Kvatropirci Foto: Radio Aktual

Prvič so skupaj zapeli letos v Bohinju, in to pesem Tri planike. Če res "pašejo" skupaj, je preverila voditeljica Anita Gošte, zato so morali fantje narediti reprizo - in to kakšno! ČUKI in KVATROPIRCI so nalogo opravili z odliko! Očitno jih je med sabo povezala odlična energija, zato se je Čuk Jože Potrebuješ odločil, da bodo skupaj posneli pesem, ki jo je tudi napisal, Če se od spominov da živet. Pesem govori o neuslišani ljubezni in v njej se najde marsikdo, vsem skupaj pa zagotovo dvigne vse kocine. Krasna je!

Ker pa se je voditeljica Anita spomnila, da ima s Čuki še neporavnane račune, jim je pripravila posebno nalogo z naslovom Dopolni domišljijsko poved (tema je torej povezana z njihovo novo pesmijo - s spomini, a tokrat domišljijskimi!). Jože Potrebuješ je namreč Anito, ko so bili skupaj na neki prireditvi, zadržal na odru, da je skupaj s Čuki zapela pesem Komar. Takrat je rekla, da bo že še prišel čas, ko mu bo vrnila ... a tokrat je Jože izkoristil džokerja!

Jožetov džoker Jernej Tozon se je moral pomeriti v dopolnjevanju domišljijskih povedi/spominov s Kvatropircem Juretom Jakličem. Dopolnjevala sta npr. tudi poved Na vseh koncertih sem pri puncah začutil, da sem najlepši; punce iz prve vrste me kličejo _____. Ali pa Ko sem bil nazadnje sam doma, sem skočil pod tuš in počel nekaj _____. Kako se je odrezal glas Čukov Jernej Tozon in kako glas Kvatropircev Jure Jaklič, preverite v zabavnem posnetku!

Čuki in Kvatropirci na Aktualu

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)