OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

11:07

PRIJATELJICE

SEVERINA

10:59

KUCAJ SRCA TVOGA

KLAPA RISPET

10:54

JULIET

GIBB, ROBIN

10:49

KRALJICA

ZVITA FELTNA

10:42

GODINA ZA GODINOM

PIRATI

10:35

JOS SI SVE U MENI

PRAVILA IGRE

10:35

JOS SI SVE U MENI

PRAVILA IGRE

10:28

LJUBEZEN NI SAMO NAVADA

VOZELJ, MARKO IN MOJSTRI

10:24

EL LUTE

BONEY M

10:18

TVOJ SONG

PLESTENJAK, JAN

19. 10. 2018 12:26 | AA

Če bi bili klapa, bi bili KVATROČUKCI!

Vedno simpatični in zabavni ČUKI in KVATROPIRCI predstavljajo prekrasno skupno pesem ČE SE OD SPOMINOV DA ŽIVET!

Intervju Čuki Kvatropirci Foto: Radio Aktual

Prvič so skupaj zapeli letos v Bohinju, in to pesem Tri planike. Če res "pašejo" skupaj, je preverila voditeljica Anita Gošte, zato so morali fantje narediti reprizo - in to kakšno! ČUKI in KVATROPIRCI so nalogo opravili z odliko! Očitno jih je med sabo povezala odlična energija, zato se je Čuk Jože Potrebuješ odločil, da bodo skupaj posneli pesem, ki jo je tudi napisal, Če se od spominov da živet. Pesem govori o neuslišani ljubezni in v njej se najde marsikdo, vsem skupaj pa zagotovo dvigne vse kocine. Krasna je!

Ker pa se je voditeljica Anita spomnila, da ima s Čuki še neporavnane račune, jim je pripravila posebno nalogo z naslovom Dopolni domišljijsko poved (tema je torej povezana z njihovo novo pesmijo - s spomini, a tokrat domišljijskimi!). Jože Potrebuješ je namreč Anito, ko so bili skupaj na neki prireditvi, zadržal na odru, da je skupaj s Čuki zapela pesem Komar. Takrat je rekla, da bo že še prišel čas, ko mu bo vrnila ... a tokrat je Jože izkoristil džokerja!

Jožetov džoker Jernej Tozon se je moral pomeriti v dopolnjevanju domišljijskih povedi/spominov s Kvatropircem Juretom Jakličem. Dopolnjevala sta npr. tudi poved Na vseh koncertih sem pri puncah začutil, da sem najlepši; punce iz prve vrste me kličejo _____. Ali pa Ko sem bil nazadnje sam doma, sem skočil pod tuš in počel nekaj _____. Kako se je odrezal glas Čukov Jernej Tozon in kako glas Kvatropircev Jure Jaklič, preverite v zabavnem posnetku!

Čuki in Kvatropirci na Aktualu

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)