TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:35

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

10:30

KATARINA NIZA BISERE

KINGSTON

10:25

MERAK MI JE

ZDRAVKO COLIC

10:22

SNACU SE JA

DORIS DRAGOVIC

10:13

DA MI BUDES JIDRO

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

10:10

KAROCA

OLIVER DRAGOJEVIC

24. 09. 2018 16:00 | TS

30 let Čukov

Čuki so nam zapeli v živo!

30 let Čukov Foto: Aktual

Na Martinovo nedeljo, 11. novembra bo minilo natanko 30 let od prvega nastopa nadvse uspešne in zdaj že legendarne skupine Čuki.

Od tistega prvega nastopa v majhni vaški gostilni blizu Vrhnike se je seveda zgodilo veliko stvari in nastala je glasbena zgodba, ki je svoj pečat pustila v glasbenem pa tudi v širšem družbenem življenju.

Čuki so postali ena najbolj uspešnih glasbenih zasedb v Sloveniji, osvojili vse generacije poslušalcev, nanizali na desetine hitov in že kar ponarodelih pesmi.

So sinonim za najboljše videospote, najboljše zabave za staro in mlado, z njimi so odraščale mnoge generacije tako poslušalcev, kot glasbenikov.

Letos, ko mineva 30 let njihove uspešne zgodbe, bodo Čuki točno na dan prvega nastopa 11. novembra v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma priredili veliki jubilejni koncert s številnimi gosti in glasbenimi prijatelji, ki so ga poimenovali Čuki - legende.

To pa so tudi razlogi zaradi katerih so se vsi štirje Čuki oglasili v Aktualovem studiu ter voditeljici Tanji Seme in vsem Aktualovcem kar v živo zaigrali in zapeli ter s tem namignili, katere njihove skladbe bomo lahko slišali 11. novembra v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma.

Prisluhnite jim v spodnjem posnetku...

Čuki na Aktualu

Fotogalerija