OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

02:13

FESTA MIX

JADRANSKI MAESTRALI

02:09

KAPJA VINA

ROSO, MARIO

02:03

ZLOMLJENA

RICHIE, RUSKO

21:54

HEJ BRATE MOJ

STAVROS, JASMIN

21:50

DUGO TOPLO LJETO

DJAVOLI

21:47

KISS AND SAY GOODBYE

UB 40

21:41

RECI CES MI FALA

KLAPA RISPET

21:35

RIBARI

COCE, VINKO

21:32

DALMACIJA U MOM OKU

KOVAC, MISO

21:27

ZAME ZAKANTAJ

ZAGAR, TANJA

14. 05. 2018 15:04 | AA

CMC: Anito ugrabil Ž. Bebek, Dady 6 ur na kavi z Z. Pejakovićem!

RADIO AKTUAL JE POSTAL MEDIJSKI PARTNER CMC FESTIVALA!

Anita Gošte in D. J. Dady v Zagrebu

Željko Bebek – Ono nešto naše, Jasmin Stavros – Mare moja, Neda Ukraden – Favorit … To je le nekaj legendarnih izvajalcev in pesmi, ki smo jih poslušali na CMC festivalu 2017 v prekrasnem ambientu na prostem tik ob morju v dalmatinskih Vodicah.

cmc festival zagreb anita goste  (17).jpg
Mladen Grdović in D. J. Dady

Tudi letos se bodo 8. in 9. junija »na rivi« zbrala sama znana imena, od Željka Bebka, Dražena Zečića, Nede Ukraden, Jasmina Stavrosa, Borisa Novkovića, Mejašev do naše Nine Donelli, Luka Basija (ki bo zapel z Lano Jurčević) in Maraaye.

CMC festival je festival, ki postaja popularnejši od renomiranega Splitskega festivala! Bistvo ni tekmovanje, ampak druženje glasbenikov in novinarjev, seveda pa tudi obiskovalcev, med katerimi je vse več Slovencev. Na obali Vodic se skupaj zbere okoli 15.000 ljudi, lahko pa si festival ogledate v živo, torej v neposrednem prenosu na CMC televiziji!

CMC festival 2018 bo jubilejni, 10. po vrsti, vodil ga bo eden najbolj priljubljenih hrvaških radijskih in TV voditeljev Dalibor Petko, na predstavitvi nastopajočih v Zagrebu pa sta bila tudi velika ljubitelja in poznavalca jugo glasbe – Aktualov glasbeni urednik D. J. Dady in voditeljica ter urednica Aktualove jugo glasbene lestvice Jadranskih 10 Anita Gošte.

cmc festival zagreb anita goste  (11).jpg
Direktor CMC festivala Mario Kovač

Iz ozadja vam lahko prišepnemo, da je bil D. J. Dady po dogodku kar 6 ur na prijetni kavi z Zlatkom Pejakovićem, medtem pa je Anito Gošte skorajda ugrabil Željko Bebek, saj je rekel, da se mu zdi zelo prikupna.

Legendarni Bebek jo je prosil celo za selfi, Anita pa nam je povedala, da je s tem doživela veliko čast. Kako se je ob selfiju zatresla roka našemu fotografu, pa preverite v spodnji galeriji!

RADIO AKTUAL JE POSTAL MEDIJSKI PARTNER CMC FESTIVALA!

cmc festival zagreb anita goste  (21).jpg
Še fotografu so se zatresle roke: legendarni Željko Bebek si je želel narediti selfi z Anito Gošte!

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)