OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

03:16

SREBRNA KRILA MIX

KALEMBER, VLADO

03:12

CAROBNO JUTRO (RMX)

BADRIC, NINA

03:08

QUE SERA

COLONIA

03:03

NIMAS POJMA (REMIX BY DJT)

PLESTENJAK, JAN

03:12

CAROBNO JUTRO (RMX)

BADRIC, NINA

02:56

LJETO NAM POCINJE

KOKTELSI

02:53

NORA NOC

ZAGAR, TANJA

02:46

STARI PRIJATELJI SE NE RASTAJU

ZECIC, DRAZEN

02:46

STARI PRIJATELJI SE NE RASTAJU

ZECIC, DRAZEN

02:13

FESTA MIX

JADRANSKI MAESTRALI

12. 05. 2018 14:38 | MKS

Klapa Šufit je lastnica najbolj priljubljene klapske pesmi!

Sobotno popoldne je Aktualovcem polepšala Klapa Šufit. Najpopularnejšo melodijo Dalmacije so v našem studiu zapeli v živo. Prisluhnite posnetku!

Fantje Klape Šufit pravijo, da je Slovenija skoraj njihov drugi dom, saj zelo radi prihajajo k nam in tu zelo pogosto nastopajo. Ob njihovem prvem obisku Aktuala jih je voditelj Matej Kirn Starič povabil v Aktualovo mediteransko dnevno sobo, kjer so padale debate o njihovi glasbi, tipičnih Dalmatincih in Hajduku.

Kot je povedal njihov basist Zdeslav Mišurac, je njihova najnovejša pesem Dalmacijo, od pisme si cila izšla 13. februarja – prav na rojstni dan splitskega nogometnega kluba, zato so jo simbolično posvetili Hajduku, katerega navijači so tudi sami. Gre sicer za prvo njihovo pesem, ki opeva Dalmacijo. Za dalmatinsko klapo se skoraj spodobi, da ima tudi pesem o njihovem domačem okolju, ne le ljubezenske napeve.

Lastijo si najbolj poslušano klapsko pesem na Youtubu

Njihova ljubezenska uspešnica Ne diraj moju jubav vedno znova navdušuje tudi slovensko občinstvo. Melodija je v le nekaj letih postala skoraj ponarodela, zagotovo pa zimzelena. Tista pesem, ob kateri se prijatelji objamejo čez ramena in jo zapojejo v en glas. 

Na portalu Youtube je ta pesem z več kot 22,5 milijona ogledi najbolj predvajana pesem s klapske scene. Ob spremljavi vodje klape Vinka so jo zapeli tudi v živo in polepšali cel vikend. Prisluhnite posnetku pogovora in njihovega mini koncerta!

Klapa Šufit.jpg
Vsi za enega, eden za vse – to je glavni recept za uspeh Klape Šufit.
Radio Aktual

EKSKLUZIVNO: Predstavili so novi pesmi s prihajajočih festivalov

Predpremierno smo slišali refrena dveh novih pesmi Biser na dnu mora in Samo jedan pogled tvoj, ki ju bodo fantje to poletje zapeli v tekmovalnem programu. Aktualovci jim držimo pesti, da se čim bolje odrežejo. Obe pa bosta izšla tudi na novem albumu, ki ga Klapa Šufit izda še pred septembrom. Tudi zaradi tega komaj čakamo poletje.

Klapa Šufit na Aktualu

Posnetek pogovora ter pesmi Ne diraj moju jubav in Jubin te V ŽIVO!

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)