TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

9:28

MOJA LJUBAV STARA

KLAPA GODIMENTI

9:22

ZIVLJENJE SE PISE Z VELIKO

TILEN LOTRIC

9:14

NE KUNEM LJUBAV

LATINO

9:13

24000 POLJUBOV

MAGNIFICO

9:08

NE MOGU TE PRESTAT JUBIT

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

8:58

FALI MENI ONA

JOLE

19. 12. 2017 15:36 | RA

Obisk legende jugoslovanskega filma Dragana Bjelogrlića na Aktualu

V Slovenijo prihaja njegova nova serija Sence nad Balkanom

Dragan Bjelogrlić in voditelj Tony Foto: Radio Aktual

Na Aktualu nas je obiskal Dragan Bjelogrlić, legenda jugoslovanskega filma, ki se zadnja leta poleg igralskih vlog preizkuša tudi v vlogah producenta, scenarista in režiserja.

Prvič je že pri 15-ih letih igral v filmu "Boško Buha", kjer opozoril na svoj igralski talent, širša javnost pa se ga dobro spominja po vlogi Slobodina Popadića "Bobe" iz legendarne serije "Bolji život" s konca 80-ih let prejšnjega stoletja.

Igral je tudi v TV seriji "Zaboravljeni" in v filmih "Crni bombarder", "Pun mesec nad Beogradom", vloga Milana v filmu "Lepa sela lepo gore" pa ga je uvrstila med najbolj priznane srbske igralce. V tem filmu se je prvič pojavil tudi v vlogi producenta, film pa je bil med kandidati leta 1996 za Oskarja za najboljši tujejezični film.

Dve leti kasneje se je z nepozabno vlogo "ludi Kure" pojavil v filmu "Rane", velik uspeh pa je v Sloveniji požel tudi s serijama "Vratiće se rode" in "Montevideo".

K nam pa prihaja nova Draganova uspešnica, serija "Senke nad Balkanom", ki bo od 7. januarja 2018 na sporedu na Planet TV. V tej seriji se je Dragan odlično znašel v vlogi producenta, režiserja in glavnega igralca.

Več pa v priloženem avdio posnetku!

Dragan Bjelogrlič na Aktualu

Videogalerija