TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

0:08

DANES JE MOJ DAN

KINGSTON

0:04

AKO SI MUSKO

IVANA KOVAC

0:00

VINO NA USNAMA

VLADO KALEMBER

19:53

NA NEBO (DJ SVIZEC RMX)

MIRAN RUDAN

19:48

STRAH ME DA TE VOLIM

HARI MATA HARI

19:44

SOKOLE

DRAZEN ZECIC

19:40

NEMOJ SE UDAVATI

JASMIN STAVROS

19:37

LIMONADA

DEJAN VUNJAK IN MANCA SPIK

19:33

VINO SLADKO

BURYANA

19:28

DALMATINAC

MLADEN GRDOVIC

24. 11. 2017 19:28 | MKS

Mladen Grdović že od malih nog obožuje kranjske klobase

Teden dni pred spektaklom v razprodanih Stožicah se je samo za Aktualove poslušalce v Ljubljano pripeljal Mladen Grdović.

Mladen Grdović je bil na poti iz Zadra na koncert v Zagreb, a je samo za naše poslušalce z veseljem napravil ‘obvoz’ do Aktualovega studia. Kot je povedal, je v vseh letih nastopanja v Sloveniji stkal mnoga prijateljstva, zato se tudi tu počuti domače. V radijskem etru je še posebej pozdravil vse Slovence, ki radi letujejo v njegovem domačem kraju – v Zadru.

Matej Kirn Starič in Mladen Grdović

Mladena Grdovića je v Aktualovi dnevni sobi sprejel Matej Kirn Starič

Aktualov voditelj Matej Kirn Starič je izvedel, da ima poleg slovenske publike rad tudi našo kulinariko. Pevec mu je zaupal, da se rad zapelje na kremno rezino na Bled in da ima že od nekdaj zelo rad kranjske klobase. Jedel jih je kot otrok in danes, ko si jo privošči, ta na dan prikliče spomine. Dodaja še, da so najboljše domače.

Več izveste v spodnjem avdio in video posnetku intervjuja.

Mladen Grdović + Klapa Maslina = PRESENEČENJE???

Na prvi decembrski petek bo stožiška arena že tradicionalno gostila najboljše poslušalce. Ob okroglem rojstnem dnevu Radia Aktual vam skupaj z nastopajočimi pripravljamo tudi presenečenja. Mladen Grdović je naš koncert primerjal z nogometno tekmo s kakšnega pomembnega prvenstva, saj je bil presenečen, ko je izvedel, da je bil koncert razprodan v le treh dneh. V pogovoru je namignil, da je v zadnjih dneh pogosto na vezi s pevci Klape Maslina. Le katero pesem bi lahko zapeli skupaj?

Mladen Grdović

Pevec je v svoji 40-letni karieri napisal že več kot 400 poznanih melodij, več kot 10-krat odpotoval na turnejo v Avstralijo, pred dnevi se je vrnil s turneje po Kanadi. Vedno znova z veseljem ponese dalmatinsko glasbo na vse konce sveta. Aktualovci že komaj čakamo, da z njo napolni tudi naša srca čez točno en teden. Pred Areno Stožice ste dobrodošli vse od 17. ure dalje, ko bosta za ogrevanje skrbela Dean on the mike in Anita Gošte ter Aktualova Galama v živo!

Če ste pogovor zamudili, mu lahko zdaj prisluhnete spodaj.

Mladen Grdović na Aktualu teden pred rojstnodnevnim koncertom

petek, 24. november 2017

Videogalerija