TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:43

ALL ABOUT THAT BASS

MEGHAN TRAINOR

13:40

NA BALKANU

NEDA UKRADEN

13:36

MAMIS ME

INES ERBUS

13:31

DA SI TU

BEGINI

13:26

ZAKLAD

MARAAYA

13:22

POLJUBI ME ZA SJECANJE

DAVOR RADOLFI

13:18

NIKO SE NE SMIJE KAO TI

KLAPA KAMPANEL

13:15

ZAPLESALE SU SJENE

MARKO TOLJA

13:12

CAS ZA ZALJUBLJENE

OTO PESTNER

13:09

VECERAS JE NASA FESTA [HD]

TOMISLAV IVCIC

01. 06. 2017 10:26 | E.A.

Ajvar ali gorčica? Skupini Tequila je VSE OKEJ!

Manj kot 30 ur pred Aktualovim pozdravom poletju sta nas v studiu obiskala Patrik in Rok iz skupine Tequila, ki sta priznala: "Komaj čakava čevapčiče!"

Patrik in Rok, skupina Tequila, ter voditelj Matej Kirn Starič Foto: Gal Mavretič/Svet24

Niste edini, ki komaj čakate Aktualov pozdrav poletju in največjo Roštiljado – enako nestrpni so tudi nastopajoči.

Aktualov voditelj Matej Kirn Starič je iz mladih gostov izvlekel kar nekaj novih informacij, tudi podrobnosti o novi pesmi skupine Tequila. Po plesnih uspešnicah Vse mi je okej in Eo, eo, ob katerih nihče ne ostane pri miru, nam tokrat pripravljajo balado. Aktualovim poslušalcem sta že zaupala tudi naslov, Slika prevar, in obljubila, da nam jo v poslušanje ponudijo takoj, ko bo dokončana.

Fanta sta povedala še, da komaj čakata jutrišnji Aktualov koncert na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani, ko bosta ponovno srečala preostalih 10 glasbenih gostov. Skupina Tequila je še posebej dobra prijateljica s Sašo Lendero, ki je za njih napisala tudi pesem. Roštiljada bo torej odlična priložnost za druženje poslušalcev, Aktualovih voditeljev in nastopajočih ter ustvarjanje novih nepozabnih spominov.

Čeprav se jim to še ni zgodilo, sta v šali dejala še, da ju tokrat sploh ne skrbi, da bi nastopajoči ostali brez malice. Ali imata raje čevapčiče ali pleskavice? Si zraven postrežeta ajvar ali gorčico? Odgovori vas čakajo v spodnjem posnetku pogovora.

Fotogalerija