TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

0:05

AKO SI MUSKO

IVANA KOVAC

0:01

VINO NA USNAMA

VLADO KALEMBER

23:56

PADAJU ZVIJEZDE

BIJELO DUGME

23:52

LOMI ME

PETAR GRASO

23:48

KARTA LJUBAVI

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

23:45

MALO TU MALO TAM

NEISHA

11. 05. 2017 11:09 | MKS

Mambo Kingsov ne boste očarale s parfumom!

Aktualov studio je obiskal Bart iz skupine Mambo Kings, ki so pred dnevi predstavili novo pesem – Balerina. Zanjo lahko glasujete na lestvici Najglasnejših 5.

IMG_5190.JPG
Aleš Bartol - Bart in Aktualov voditelj Matej Kirn Starič

Mambo Kings poslušalke in poslušalce z glasbo polno energije navdušujejo že več kot 20 let. Njihova nova pesem pa "ni značilna mambokingsovska", pravi Aleš Bartol - Bart. Gre za nekoliko čutnejšo in umirjeno pesem s čudovitim besedilom, ki smo jo Aktualovci v tem tednu kot predlog tedna dodali lestvici Najglasnejših 5.

Ker Mambo Kings poznamo predvsem kot velike žurerje pa smo jih povabili tudi na Roštiljado, kjer bodo poskrbeli za nepozabno ogrevanje pred večernim Aktualovim pozdravom poletju.

Bart je takoj priznal, da v kuhinji nikakor ni domač. Aktualov voditelj Matej Kirn Starič je vseeno preveril, kako se glasbenik znajde v kuhinji. Po vonju in okusu je moral prepoznati nekaj začimb, ki jih najdemo v vsaki kuhinji. Naloga je bila vse prej kot enostavna.

Katera začimba mu je dišala kot pralni prašek, katera ga je spomnila na mleko in katero je zavonjal že na daleč – PREVERITE V VIDEU!

IMG_5188.JPG

Skupini Mambo Kings žara ne bi zaupali, z veseljem pa jim zaupamo oder na Kardeljevi ploščadi v petek, 2. junija 2017! Se vidimo na Roštiljadi, ko bomo skupaj pozdravili poletje.

Če ste zamudili obisk skupine Mambo Kings, pogovoru prisluhnite spodaj.

Mambo Kings na Aktualu