TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:48

5 6 PIVA

MEJASI

2:44

BIRAJ TI

ZDRAVKO COLIC

2:40

ZADNJA NOC

ZAN SERCIC

2:35

Z GORICKEGA V PIRAN

VLADO KRESLIN

2:29

SAM EN MAJHEN POLJUB

PETER LOVSIN

2:23

MACARENA

LOS DEL RIO

10. 05. 2017 14:34 | T.S.

POZOR!!! Saša Lendero obvlada tudi nož!

Naloge, ki smo ji jo ob njenem obisku naložili, se ni ustrašila

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero se je v Aktualov studio oglasila dobre tri tedne pred Aktualovim pozdravom poletju in največjo roštiljado v Sloveniji, ki bo 2. junija na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani.

Tam bo z nami roštiljala tudi Saška, ki pa je, kot je tudi v živo dokazala, za delovnim pultom zelo spretna. Medtem, ko se je na Aktualu vrtela njena pesem Mamma mia, je kot pravi kuharski mojster olupila kumaro, nasekljala čebulo in ločila beljak od rumenjaka.

Kako spretna je bila, lahko preverite v spodnjem posnetku.

Zaupala nam je, da še pred poletjem postreže s čisto svežo skladbo, pri kateri pa ne bo prepevala sama. Gre namreč za sodelovanje z eno izmed hrvaških fantovskih skupin. Za katero skupino gre, nam ni uspelo izvedeti, saj bo to presenečenje vse do premiere nove pesmi. Namignila je le, da bomo morda novo skladbo lahko slišali že na Aktualovem pozdravu poletju.

Poleg Saše Lendero bodo 2. junija z nami poletje pozdravljali še: Nina Donelli, Djomla KS, Bojan Ristić & Brass Band, Davor Borno, skupina Tequila, Ines Erbus, Petkova Pumpa, Aktualova Galama, Mambo Kings in Jasmin Stavros!

Saša Lendero spretna tudi z noži...

Fotogalerija