TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

20:06

SVE MOJE LJUBAVI

TOMISLAV IVCIC

20:00

DITELINA S CETRI LISTA

DALMATINO & OLIVER DRAGOJEVIC

19:54

POLICAJ

SKATER

19:48

DAO BIH STO AMERIKA [RADIO EDIT]

JASMIN STAVROS

19:43

ZENSKA SNAGA

LORENA

19:38

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC IN LIDIJA BACIC LILLE

03. 04. 2017 13:36 | E.K.

Nina Donelli s polno paro naprej!

Mlada pevka niza nove pesmi eno za drugo, vsaka pa je zanjo, kot pravi, nekaj posebnega. Tokrat se na Aktualu predstavlja s pesmijo AKO AKO.

Nino Donelli letos čaka še en izziv, in sicer nastop na največjem glasbenem festivalu na Hrvaškem. Gre za CMC festival, na katerem je nastopila že lani s pesmijo Primitivac negativac in z njo osvojila nagrado za najboljšo debitantko. Ali ji bo uspelo tudi letos? Držimo pesti, kajti simpatična pevka bo ob bok stopila največjim hrvaški zvezdam - Ivanu Zaku, Danijeli, Jasminu Stavrosu, Nedi Ukraden, Lani Jurčevič idr.

Nazadnje je na Aktualu predstavila svoj prvi album Glazba, ljubav, život in svojo prvo balado Na moj rođendan, na kar je zelo ponosna, a kot pravi, se nima časa vračati nazaj, saj že s polno paro hiti naprej! Tokrat se predstavlja s pesmijo AKO AKO.

"Tudi pri snemanju le-te sem neizmerno uživala! Vsaka je nekaj posebnega!" je povedala o svojih pesmih, ki navdušujejo njene oboževalce. Za omenjeno pesem si lahko že ogledate tudi videospot, premierno pa smo jo zavrteli na Aktualu.

Z njo se je pogovarjala voditeljica Erika Kralj.

Nina Donelli na Aktualu

Videogalerija

Fotogalerija