TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:25

SE VEDNO SVA ISTA

VICTORY

8:20

DALMACIJO SESTRO

BRANIMIR BUBICA, KLAPA SEBENICO I ALEN NIZETIC

8:16

DJEVOJACKO VECE

MAJA SUPUT

8:10

AKO ZIVOT OPET PRILIKU MI DA

DRAZEN ZECIC

8:05

SVE BI SEKE LJUBILE MORNARE

MAGAZIN

22. 03. 2017 13:39 | E.A.

Kaj vse bi Mejaši naredili za slovenske punce?

Pevec Edo in vodja benda Nikola sta v Aktualovem studiu predstavila novo pesem Kažu da te ženim. "Tamburaša v starkah" je Matej Kirn Starič pričakal z izzivom!

Tamburaška skupina Mejaši s svojo glasbo podira meje

Ne le da s svojo glasbo iz Varaždina sežejo do nas – nedavno so imeli koncertno turnejo po Kanadi, kamor se vrnejo konec leta, že aprila pa se odpravijo na južno poloblo. Čaka jih enomesečna turneja po Avstraliji. V natrpanem urniku so našli čas tudi za obisk našega studia.

Edo Drakulić, glavni vokalist, in Nikola Bosilj, vodja skupine ter avtor pesmi, sta spregovorila o novem singlu, ki ga spremlja tudi izjemno duhovit videospot. Kot pravita, je Kažu da te ženim ljubezenska pesem, ki govori o mladem paru, katerega zaroka naleti na začudenje in privoščljive komentarje okolice.

Z izzivom smo si ju privoščili tudi Aktualovci

Edo je med pogovorom namignil, da je glavo Nikole sicer zadnje čase mešala slovenka. Si predstavljate, kakšno šrango bi mu pred poroko pripravili svatje? Prvi test ali so mejaši iz pravega testa za naša dekleta, sta opravila kar Tony Carter in Matej Kirn Starič.

Ali jima je šlo naštevanje decimalnih števil konstante pi, koliko sklec zdržijo njune roke in kako Mejaša zapojeta Avsenikovo Slovenija, odkod lepote tvoje, lahko še enkrat slišite in vidite v galeriji spodaj!

Mejaši na Aktualu

Fotogalerija