TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

4:13

KAP OD VINA

NOCNI SKOK

4:10

VINO

TILEN LOTRIC

4:06

DOTAKNI ME POGLEDOM

VRANAC

4:02

NOCAS TE SANJAM MAJKO

4 TENORA

3:58

DANCE THE NIGHT AWAY

MAVERICKS

3:54

SUTRA MI SUDE

ALEN NIZETIC

06. 02. 2017 13:35 | E.K.

Tequila za vse priložnosti

Videli smo jih že na odru v Stožicah, nastopajo po vsej Sloveniji in vedno navdušijo s svojo pozitivno energijo. Tokrat predstavljajo novo pesem EO EO.

Mladi Primorci so se nam v studiu Aktuala pridružili v polnem zagonu ob predstavitvi njihove nove pesmi, za katero upajo, da bo dosegla prav tolikšen uspeh kot njihova prva uspešnica Vse mi je ok.

6-članski skupini Tequila kljub drugim, predvsem študijskim obveznostim, uspeva nastopati in navduševati svojo publiko ob različnih priložnostih na vseh koncih Slovenije. »Z dobrim usklajevanjem in s pomočjo nasvetov pravih ljudi je vse mogoče,« pravijo.

V novi pesmi, ki je posneta v slovenskem in hrvaškem jeziku – EO EO predstavljajo ljubezensko zgodbo, v kateri kot glavna nastopata Patrik, vodja skupine in Neža, njihova ena in edina vokalistka, do katere so fantje precej zaščitniški. »Punce ne damo kar tako,« so odločni. Ona pa je tudi priznala, da mora kdaj popaziti na fante, saj jih obletavajo oboževalke, ki niso ravno 'mala malca'.

Voditeljica Erika Kralj jim je zaželela veliko sreče pri njihovem ustvarjanju in pri nastopih - z željo, da se kmalu vrnejo v Aktualov studio še s kakšno uspešnico.

Skupina Tequila na Aktualu

Fotogalerija