TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

23:48

KARTA LJUBAVI

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

23:45

MALO TU MALO TAM

NEISHA

23:41

MAMBO NO

LOU BEGA

23:37

JAVI SE

EMILIJA KOKIC

23:34

TI SI MI SVE NA SVIJETU

DORIS DRAGOVIC

23:30

PRATIM TE

TOSE PROESKI

31. 01. 2017 16:36 | MKS

Ivan Zak pred spektaklom v Areni Zagreb izdal balado Da si tu!

Kot pravi Ivan Zak, je poletje čas hitrih plesnih uspešnic medtem ko zima poskrbi za balade. Pesem Da si tu vas vabi na pred-valentinov koncert v Zagreb!

Oblačno torkovo popoldne je Aktualovcem razvedril Ivan Zak, ki pravi, da slabemu vremenu ne dovoli vplivati na njegovo razpoloženje. A kot ugotavlja, smo pozimi vsi nekoliko bolj počasni, nežni in prav je, da je takšna tudi glasba. Dan po uradni premieri nove balade Da si tu, je aktualov voditelj Matej Kirn Starič pesem prvič zavrtel še na Aktualu.

To sicer ni Zakova prva balada – spomnite se le čudovite pesmi Naučila si me – a sam pravi, da mu je novi izdelek v primerjavi z njo veliko bolj všeč. Zak je vnovič poskrbel tako za besedilo kot tudi glasbo, ki so jo hitro za svojo vzeli njegovi oboževalci. Število ogledov videospota na portalu Youtube namreč hitro raste.

Ivan in Matej sta ocenila, da je novo pesem med poslušalce poslal še ravno pravi čas, da se ti besedilo na pamet naučijo pred velikim spektaklom v Areni Zagreb.

Zakov prvi večji samostojni koncert se bo v Zagrebu zgodil le nekaj dni pred valentinovim – v soboto, 11. februarja 2017. Tja lepo vabi tudi slovenske oboževalce, katerim obljublja tudi glasbene goste. V Aktualovem studiu je razkril Begine in Nedo Ukraden, drugi za zdaj ostajajo presenečenje.

Na Zakov koncert vas popelje Aktualova galama!

Že znanim nagrajencem bosta Dean in Anita ta petek po 17. uri dodala še eno ime. Nekdo izmed vas prejme paket dveh vstopnic, s katerima se bo v Areno Zagreb odpravil brezplačno!

Ivan Zak na Aktualu

Fotogalerija