TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

9:13

24000 POLJUBOV

MAGNIFICO

9:08

NE MOGU TE PRESTAT JUBIT

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

8:58

FALI MENI ONA

JOLE

8:55

TA NOC JE NASA (O, JA, JA)

SASA LENDERO

8:51

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC IN LIDIJA BACIC LILLE

8:44

ZEMLJA DIDE MOG

MLADEN GRDOVIC FT. KLAPA MUNITA

28. 01. 2017 16:02 | MKS

ROKOMET: Za koga je navijala Grupa Vigor – Slovenijo ali Hrvaško?

Na dan rokometne tekme med Slovenijo in Hrvaško za tretje mesto na SP smo v studiu gotili eno najbolj zaželenih hrvaških skupino v Sloveniji - Grupo Vigor.

Foto: arhiv Svet24

dbe972bc9e4cc278c119c84449c7bf51.jpeg

Pred Aktualova mikrofona sta sedla Mario Roth in Sebastijan Novoselec, vokalist in kitarist Grupe Vigor. Aktualovi poslušalci ste bili že kar nestrpni, ko so fantje na intervju zamudili kar celo uro ... A Mario se je za zamudo odkupil za zelo prikupen način – z improviziranim prometnim poročilom z mejhnih prehodov. Zataknilo se je namreč na mejnem prehodu Obrežje, ker so obtičali v koloni.

Aktualov voditelj Matej Kirn Starič jim je postregel s popoldansko kavo. Ob njej pa so spregovorili tudi o novem duetu. Grupa Vigor in Miroslav Škoro v teh dneh popravljajo še zadnje malenkosti nove pesmi, ki je po besedah Maria polna energije, vesela in pozitivna. "Ugotovili smo, da nas imajo poslušalci najraje, ko smo nasmejani, pozitivni," je dejal. Po nekaj romantičnih baladah bi nas tako lahko še pred Aktualovim dnevom žena 2017 razgreli z novim hitom!

e4d36808a21cfb47ccf23cef9a7139e1.jpeg

Fantje v studiu niso mogli mimo v polfinalu poraženih rokometašev Slovenije in Hrvaške. Nekaj ur pred tekmo za tretje mesto na rokometnem svetovnem prvenstvu ju je Matej izzval, ali si upata napovedati izid tekme.  Ker se nista hotela zameriti niti slovenskim niti hrvaškim oboževalcem, sta se odgovoru najprej hotela izmuzniti. Mario je priznal, da ni ravno športni tip in dogajanje spremlja iz zadnje vrste, Sebastijan pa je diplomatsko zaključil, da naj zmaga najboljši.

Na koncu so temo iz pariške dovorane preusmerili na Areno Stožice.

3. marca se jim vnovič obeta nastop pred razprodano dvorano. Kot pravijo, so veliki koncerti kot je Aktualov dan žena eni tistih, ki se vtisnejo v spomin za vse življenje. Pridružite se jim tudi vi – spominjajmo se jih skupaj!

Grupa Vigor na Aktualu

Fotogalerija