TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:10

PROLJECE

LUKA NIZETIC & KLAPA NOSTALGIJA

19:10

TEBI JEDNA MENI DVE

ZELJKO SAMARDZIC FT. LJUBAVNICI

19:01

MATI

SIMONA WEISS

18:59

KOKOLO

MAGAZIN

18:55

CRNO VINO, CRNE OCI

IVANA KOVAC

18:50

ZA TVOJE SNENE OCI

COLONIA

18:41

NE BOM TI LAGAL

POP DESIGN

27. 01. 2017 18:52 | E.A.

Lidija Bačič si želi Donalda Trumpa!

Ena od zvezd Aktualovega dneva žena 2017 ostaja skrivnostna o novem projektu, a pravi, da lahko tudi vi priskočite na pomoč. Se med nami skriva Trumpov dvojnik?

Zapeljiva Lidija Bačič v teh dneh dela s polno paro in ogromno časa preživlja v studiu, kjer z ekipo pripravlja več novih pesmi. Pričakovati je, da bo izredno uspešnen tretji studijski album Viski iz leta 2015 zelo kmalu dobil naslednjika. Hkrati se pripravlja na snemanje novega videospota.

Aktualov voditelj Matej Kirn Starič se je trudil izvedeti čim več podrobnosti o skrivnostnem projektu, ki vključuje Donalda Trumpa, Paris Hilton, Justina Bieberja, Beyonce in druga velika imena. Pevka pravi, da trenutno o njem še ne sme govoriti, a obljublja, da bodo odgovori razkriti v prihodnjih tednih – še pred spektaklom v Stožicah 3. marca.

e7ecb18cfce1c529ced2d7e3de7f4588.jpeg

Aktualove poslušalce in poslušalke je pozvala, da se ji pridružijo pri nastajanju "zanimivega projekta". Če ste podobni kateremu izmed zvezdnikov z njenega seznama, se ji oglasite, jo spoznajte v živo ter zaigrajte v videospotu za njen novi single.

"To bo najboljši Aktualov koncert do zdaj!"

Med pogovorom sta se Lidija in Matej poleg petja dotaknila tudi drugih njenih atributov, ki navdušujejo predvsem moško polovico občinstva. Izkreno je povedala, kateri del telesa je najbolj všeč njej in zakaj. Priznala je, kdaj najraje spije kakšen viski in da voda ni za njo.

Upala pa si je celo napovedati, da bo Aktualov dan žena 2017 "najboljši Aktualov koncert do zdaj". Le kaj je mislila s tem? Nam tudi ona pripravlja presenečenje? Prisluhnite pogovoru v spodnjem posnetku!

Lidija Bačić na Aktualu

Fotogalerija