TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:41

CE TE KDAJ SPUSTIM IZ ROK

ISAAC PALMA

22:37

MACARENA

LOS DEL RIO

22:34

CUJES LI ME JEL TI DRAGO

NOVI FOSILI

22:31

GOODBYE TEENS

PLAVI ORKESTAR

22:27

MISLIN SAMO NA TE

KLAPA RISPET

22:24

SIVA POT

ALEKSANDER MEZEK

24. 01. 2017 16:28 | tc

Obljubim, da bom do koncerta shujšal!

Naš prijatelj, veliko ime hrvaške glasbene scene - Miroslav Škoro - je na obisku v Aktualovem studiu javno obljubil, da bo, preden 3. marca stopi na oder v ljubljanskih Stožicah - shujšal!

"Moje odraščanje je bilo težko in nismo imeli veliko denarja," je odkrit Miroslav Škoro. Foto: Radio Aktual

Z Aktualovim voditeljem Tonyjem Carterjem sta prijetno poklepetala in ugotovila, da ju druži veliko skupnih stvari. Ne nazadnje sta, tako Miroslav Škoro, ki želi, da mu prijatelji pravijo kar Miro, oba Jugoslovana.

miroslav škoro tony carter radio aktual
Prijatelja - Miro & Tony.


Miro, tudi sam radijski in televizijski voditelj, se rad pošali na svoj račun, na Tonyjevo vprašanje, zakaj ga imajo poslušalke tako zelo rade, je hudomušno pristavil, da verjetno zato, ker je že star in ne izgleda več tako zelo vrhunsko, kot leta nazaj, pa se jim najbrž zasmili...

Mirove besede je zanikala Aktualova Anita Gošte, ki je brž pristavila, da ženske potrjujejo, da Miru prav nič ne manjka, njegov šarmantni glas in uglajen nastop pa zašibi kolena prav vsaki...

O tem, kdo komu piha na dušo, kakšne so pesmi, ki se dotaknejo src (pa tudi jeter in ledvic, kot je dodal Miro), kaj bo počel v tednih, ki prihajajo, kaj pripravlja za Aktualov koncert ob dnevu žena in kaj je njegova zadnja želja, pa prisluhnite v posnetku Aktualovega intervjuja!

Miroslav Škoro na Aktualu

Fotogalerija