TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

21:44

I JUST CALLED TO SAY I LOVE YOU

STEVIE WONDER

21:40

PROGRAM TVOG KOMPJUTERA

DENIS & DENIS

21:37

TUZNA SU ZELENA POLJA

PRO ARTE

21:33

VRATI SE

MILO HRNIC

21:30

SHOPPING IN GRAZ

RENDEZ VOUS

21:26

LOVE IS IN THE AIR

JOHN PAUL YOUNG

30. 11. 2016 16:35 | AA

VIDEO: s Klapo Rišpet bo zapela mamica SAŠA HAŽIČ DRAŽNIK!

Voditelja Anita Gošte in Grega Javornik sta jo šokirala pred domačimi vrati!

Dobili smo več kot 100 prijav za izjemno priložnost in uresničitev želje, da stopiš na oder pred 10.000 Aktualovcev in skupaj s Klapo Rišpet zapoješ krasno balado Prsti zapleteni!

Komisija je pozorno prebrala vse opise in poslušala vse odpete refrene. Na avdicijo so se prijavile akademske glasbenice, že uveljavljene pevke, pa mlada in starejša dekleta zgolj z velikim veseljem do glasbe, ki jo vrtimo na Aktualu.

SAŠA HAŽIČ DRAŽNIK nas je prepričala s svojim glasom, samozavestjo, ki jo je izžarevala, in preprosto željo, da ji uresničimo sanje. Saša, magistrica ekonomije, je mamica dveh otrok Anžeta in Žige (3 in 1,5 leta). Živi preprosto življenje v okolici Žalca in je po porodniški ostala brez službe.

Kot smo obljubili na Aktualu, smo izbranko z veselo novico presenetili! Dobili smo telefonsko številko njenega moža, s katerim smo se dogovorili, da bo v dogovorjenem času doma. Kot nam je povedala, ji je rekel, da pride nek kupec iskat otroška oblačila, ki sta jih prodajala po internetu. Malo pred tem, ko smo prišli, pa jo je klical še enkrat in ji naročil, da ne sme imeti na sebi pižame ali trenirke. To se ji je zdelo malo sumljivo, zato je že malo sklepala, da lahko pričakuje povsem drugačen obisk! In ga je dobila - obisk s šopkom vrtnic in vabilom na ogromni oder stožiške dvorane!

Sašo sta na njenem domu obiskala voditelja Anita Gošte in Grega Javornik, ki sta povedala, da smo res izbrali kandidatko, ki bo pravi glas 10.000 Aktualovcev v dvorani Stožice in vseh ostalih, ki ste naši cenjeni poslušalci!

Po tonski vaji s Klapo Rišpet jo bodo pred uresničitvijo sanj razvajali tudi v Salonu lepote Studio 4 s Pražakove 4 v Ljubljani. Uredili ji bodo frizuro in popoln večerni make up.

Saša, mi smo s teboj!

*Radio Aktual se iz srca zahvaljuje vsaki Aktualovki posebej, ki je zbrala pogum, se nam predstavila in poslala posnetek. Še bo priložnosti, hkrati pa vam želimo še veliko veselja in uspehov na poti do vaših sanj!

Fotogalerija