TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:16

VECERAS JE NASA FESTA [HD]

TOMISLAV IVCIC

10:11

MOJE MILO

TARAPANA BAND

10:08

DANAS

LUKA BASI & IVANA KOVAC

9:57

MORNAR BEZ SRICE

GRUPA BEST

9:54

SHAKA TAKA

MAMBO KINGS

9:46

S TABO JE VEDNO LEPO

SPELA GROSELJ IN DOMEN KUMER

25. 11. 2016 17:47 | MKS

A9RD: Je Jole povedal preveč?

Aktualov studio je obiskal Joško Čagalj - Jole, ki je že v popolni formi za nov glasbeni spektakel v razprodanih Stožicah.

Jole je teden dni pred Aktualovim 9. rojstnim dnem je prišel preverit, kako velika Stožiška Arena ga čaka ... Nazadnje je namreč marca 2015 na Aktualovem dnevu žena pel v Hali Tivoli.

Medtem ko smo na radijskih hodnikih že vsi nekoliko na trnjih in pripravljamo vse potrebno za nori žur prihodnji petek, je Jole še povsem miren. Pravi, da treme (še) nima – ima pa ogromno energije! Toliko, da je v Aktualovem studiu sploh ni hotel sesti na stol in je med intervjujem stal, ob glasbi pa poplesaval.

JOLEMATEJ.jpg
Jole in Matej Kirn Starič

V studio je na hitro pokukala tudi voditeljica Tanja Seme, ki je cel dan komaj čakala, da dobi avtogram svojega najljubšega glasbenika. Matej Kirn Starič pa je razvil svojo teorijo, zakaj je Jole med Aktualovimi poslušalkami in poslušalci tako priljubljen: ker o njem pojemo že od malih nog!

Delček otroške pesmi Ole majole, ki jo je otrokom pel Kaličopko, mu je predvajal. Jole je bil navdušen in zahteval, naj mu takoj pošlje besedilo, da se ga nauči do Aktualovega 9. rojstnega dne, ter dodal: "To je odlična pesem. Ob njej nikakor ne moreš biti slabe volje!"

Nas bo 2. decembra presenetil s to pesmijo? Med pogovorom je namreč obljubil, da zapoje "nekaj česar nisem nikoli mislil, da bom pel." Mi že komaj čakamo!

Fotogalerija