TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:57

PIVA KLAPA ISPO' VOLTA

KLAPA KUMPANJI

11:52

IVONA

DJAVOLI

11:49

REPUBLIKA BANANA

KINGSTON

11:40

ZENE SU ZAKON

BARABE

11:36

USNE BOJE VINA

SARMERI

11:32

TAJNE NASE

IVAN ZAK

09. 11. 2016 18:45 | MKS

Tarapana band v istem dnevu na poroko in v zapor

Mladi hrvaški band je pred kratkim predstavil svojo prvo balado. Matej Kirn Starič je gostil člane banda in na Aktualu prvič predvajal pesem Vidim te u bijelom.

Basist skupine, slovenec Rok Maver, je svoje prijatelje Frana Peharja, Damirja Vukića in Roberta Groša iz Zagreba pripeljal na izlet v Ljublajno. Saj ne, da bi bili tu prvič – nasprotno, čeprav večinoma nastopajo na hrvaškem, imajo za seboj kar nekaj vidnejših koncertov v Sloveniji, a na Aktualu so se oglasili prvič.

IMG_2044.jpg
Fante je v studiu pozdravil tudi glasbeni urednik DJ Dady.

Po dveh uspešnih sodelovanjih z Nives Celzijus (Tebi u inat) in prav tako hrvaško-slovenskimi Učiteljicami (Ako mi se ne spava), fantje predstavljajo nov single.

Balada nosi naslov Vidim te u bijelom, pod njo sta se podpisala hitmakerja Dušan Bačić in Bojan Dragojević, za besedilo je poskrbel Fayo.

Pesem je že dobila tudi videospot, ki so ga posneli v zaporu srbskem kazensko-popravnem zavodu v Zabeli. Glavno vlogo odigral kar pevec skupine, Frano, ki se v videospotu poroči z manekenko Aleksandra Stojković! A Rok se je pošalil, da mu preostali niso kaj dosti zavidali, saj so uteho našli v hrani z obočenih miz zaigrane poroke.

Videogalerija

Fotogalerija