TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:34

PIJEMO DANIMA

DJOMLA KS FT. MAMBO KINGS

17:30

MAKSIMALNO

JOLE

17:24

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

17:20

DRUGEMU JE DALA SRCE

MITJA SINKOVEC

17:17

ZA CILI ZIVOT

TANJA ZAGAR & KLAPA SUFIT

17:10

VAGABUNDOV SIN

DAVOR BORNO

09. 09. 2016 14:52 | mg

VIDEO: Tony Cetinski razkril kakšnih žensk ne mara!

V sproščenem in prijetnem pogovoru je Tony Cetinski Mojci Gornik zaupal marsikatero zanimivo stvar iz svojega življenja.

Tony Cetinski Foto: M24.si

Hrvaški pevec Tony Cetinski se je pred koncertom v Križankah ustavil v Aktualovem studiu in priznal, da so ravno Križanke tiste, na katere ga vežejo spomini na mladost, ko je bil sam del občinstva in tudi na nepojemljivi 3-kratni BIS, dodatek, ki so ga od njega želeli slovenski ljubitelji njegove glasbe.

V zanimivem pogovoru je Mojca Gornik opravila test, s katerim je preverila, ali je Tony vsaj malo Slovenca, saj njegov stari oče izhaja iz Banja Loke pri Kostelu; razkril je katero občinstvo mu je najbližje in kako odreagira, ko se znajde v čakalnici pri zobozdravniku.

Tony Cetinski
Tony Cetinski
M24.si


Na vprašanje, katere so tiste punce, ki mu niso všeč, je sprva sicer povedal, da je še vedno zaljubljen v svojo ženo, da ga pa pri dekletih moti predvsem preveč make-upa in Instagram obleke - torej tiste, ki jim ne pristojijo, ampak so zgolj moderne. 

Ob koncu druženja pa je Tony Cetinski razveselil svojo oboževalko, ki je mimogrede tik pred prvim porodom, jo poklical po telefonu in povabil na svoj koncert. Presenečena in presrečna Suzana je ostala brez besed, nato pa z veseljem sprejela povabilo.


Zagotovo bo uživala, kot vsi ostali, saj se obeta še en izmed odličnih koncertov Tonyja Cetinskega v Križankah

Posnetek intervjuja si lahko ogledate na spodnji povezavi!

Tony Cetinski na Aktualu

Videogalerija

Fotogalerija