TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:55

KAKO SAM TE LUDO VOLIO

VLADIMIR KOCIS ZEC

5:51

AJ CA, VOLIN TE

KLAPA KAMPANEL

5:48

LJUBAV JEDNE ZENE

PETAR GRASO

5:43

YOU CAN LEAVE YOUR HAT ON

JOE COCKER

5:40

MOJA STIKLA

SEVERINA

5:36

NE ZOVI MAMA DOKTORA

PRLJAVO KAZALISTE

26. 07. 2016 18:38 | T.C.

Šola, ki bi jo obiskal prav vsak...

Prišla je, v studio radia Aktual, prelestna Antonija Šola! Pevka, kantavtorica, "mama" številnih pesmi, tudi igralka. Ter izjemno topla, prijazna ter preprosta oseba, kot jo je ocenil voditelj Tony Carter.

Kot tekstopiska se je Antonija Šola podpisala pod številne skladbe, med njenimi glasbenimi naočniki pa so bila zveneča imena, kot so Toše Proeski, Zdravko Čolić, Oliver Dragojević, Vinko Coce, Tony Cetinski, Nina Badrić, Crvena jabuka, Željko Bebek, Lepa Brena, Maja Šuput, Mate Bulić, Emilija Kokić, Danijela Martinović, Alen Vitasović, Alen Nižetić, Gazde, Minea, Tijana Dapčević in številni drugi.

Antonija Šola se je našemu Tonyju zahvalila, saj ji je s komplimentom "prelesten glas v telesu lepotice" dal idejo za, kot pravi sama, novo pesem...

Predstavila je svojo najnovejšo pesem Volimo se volimo, s Klemnom Bunderlo pa sta odlično odpela njeno pesem Volim osmjeh tvoj, Antonija pa je Klemnu poklonila velik kompliment, saj nam je zaupala, da dolgo časa zaradi izgube Tošeta ni mogla prepevati te pesmi, s Klemnom pa bi si želela v prihodnosti posneti še kak duet!

Navdušil pa je tudi naš Štefan Šarkezi, vrhunski multiinštrumentalist, saj skoraj ni instrumenta, ki ga ne bi znal pripraviti do tega, da iz njega izvabi mile zvoke. Izkazal se je seveda tudi kot današnji glasbeni spremljevalec, izraz zamaknjenosti na njegovem obrazu pa je povedal vse - popolni glasbeni dogodek na radiu Aktual!

Slika pove več kot tisoč besed, oglejte si Galerijo in začutite glasbeni utrip, ki ga je s sabo prinesla Antonija Šola!

Videogalerija

Fotogalerija