TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:03

KAROCA

OLIVER DRAGOJEVIC

16:56

MAJICA

LANA JURCEVIC

16:52

ZENE SU ZAKON

BARABE

16:49

UNICA DONNA PER ME

TOMISLAV IVCIC

16:46

ANDJELE MOJ

KLAPA KAMPANEL

16:40

SUTRA MI SUDE

MISO KOVAC

16:37

LJEPOTA

AL TURNER & EMILIA KOKIC

16:31

OVO MI JE SKOLA

GIBONNI

16:27

AMEN

MIRAN RUDAN INDESIGN

16:24

DA SUTRA UMREM

VESNA PISAROVIC

26. 05. 2016 12:22 | AA

VIDEO: Mišo Kontrec po Aktualu kar v petkah!

Mišo Kontrec in Ines Erbus sta se na Aktual oglasila tik pred finalno oddajo Znan obraz ima svoj glas! Predstavila sta tudi njuno novo pesem!
Nova pesem dveh znanih obrazov in glasov je pravzaprav priredba pesmi Dalmatinac i Dalmatinka, ki jo pojeta Lidija Bačič in Mladen Grdovič. V slovenščini ima naslov Slovenec in Slovenka. Pesem je preprosta, vesela, hudomušna in sporoča, da je v življenju najpomembnejša ljubezen.

Veliko naklonjenost je bilo čutiti tudi med Ines in Mišem, saj se zaradi oddaje nenehno družita. Drug drugega sta opisala z lepimi pridevniki, Ines pa je dodala, da bo v nedeljo v finalni oddaji vsekakor on njen favorit!

Sicer pa jima je voditeljica Anita Gošte pripravila tudi nekaj zanimivih nalog. Ines je med drugim morala pokazati nekaj kulinaričnega znanja in "pripraviti" burek, saj je njegova veliiiika ljubiteljica, Mišo pa si je moral nadeti petke in paradirati po Aktualovem hodniku. Glede na odlično opravljeno nalogo smo prepričani, da je bil v prejšnjem življenju zagotovo ženska!

Videogalerija

Fotogalerija