TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:24

TIH DEZEVEN DAN

1X BAND

2:19

RED RED WINE

UB 40

2:13

NOCAS TE SANJAM MAJKO

4 TENORA

2:10

NOCI U DALMACIJI

KLAPA BONACA

2:07

SRICA MOJA, ZIVOT MOJ

BRANIMIR BUBICA IN KLAPA SEBENICO

2:04

MARIE, NE PISI PESMI VEC

HAZARD

11. 04. 2016 15:16 | Tanja Seme

Jasmin Stavros se druži z Barabami!

Ne le, da se kralj zabave Jasmin Stavros druži z Barabami, z njimi celo snema skladbe, sodeluje na koncertih in jim daje napotke, kako biti "super baraba".

Jasnim Stavros z Barabama, Tomislavom in Ivico

Ni ga lepšega, kot ponedeljek začiniti z veselo glasbo in zabavnim obiskom. V Aktualovem studiu smo današnjega popestrili z obiskom Barab in Jasmina Stavrosa.

GW1_8801.jpg
Tamburaški sestav Barabe, so skupaj z Jasminom Stavrosom premierno predstavili skladbo "Kraljevi zabave"

Spomnimo, da smo tako Barabe, kot Jasmina videli in z njimi uživali na nepozabnem Aktualovem koncertu ob dnevu žena 2016. Prvič smo takrat slišali skladbo »Kraljevi zabave«, ki so jo Barabe in Jasmin posneli skupaj, premierno pa ste jo prav na današnji ponedeljek slišali tudi s pomočjo Aktualovih radijskih frekvenc. 

Barabe so sicer šest članska zasedba, ki jo sestavljajo Nikola, Matej, Matija, Patrik, Tomislav in Ivica iz okolice Zagreba, slednja dva pa sta si danes z veseljem vzela čas tudi za Aktualove poslušalce. Po njihovih besedah so »barabe« le na odru, v privatnem življenju pa so uglajeni fantje, ki imajo veliko pozitivne življenjske energije in ljubezni do glasbe.

Aktualovi poslušalci že dobro leto poznate njihov hit "Žene su zakon", ki jih je tako pri nas, kot tudi drugje izstrelil med glasbene zvezde. Besedilo in glasbo za »Žene su zakon« je napisal Jasmin Stavros, ki je najprej želel skladbo odpeti sam, a si je kasneje premislil, saj je v pripravljenosti že imel pesem »Rođendan«.

Ponudil jo je energičnim fantom tamburaške zasedbe Barabe in ni mu žal. Še več. Odločil se je, da bodo skladbo "Kraljevi zabave", ki je tudi nastala izpod njegovega peresa, zapel skupaj z njimi.

Poletje, ki je pred nami bo torej v znamenju tega poskočnega in udarnega hita, ki pa ga boste na Aktualu slišali še kar nekajkrat.
Če imate čas, pa se lahko v petek 15. aprila odpravite v Podčetrtek na veliki žur koncert z Jasminom Stavrosom in Barabami, ko se jim bo na odru pridružila še simpatična Antonija Šola.

Kralju zabave Jasminu Stavrosu se torej ni treba bati za podmladek na glasbeni sceni, saj so, kot pravi sam, Barabe kralji zabave nove generacije.

Barabe na Aktualu

Videogalerija

Fotogalerija