TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:33

VINO SLADKO

BURYANA

19:28

DALMATINAC

MLADEN GRDOVIC

19:27

BIT CE PISME

ZDRAVKO SKENDER

19:23

AKO NAS ZIVOT RASTAVI

ZDRAVKO SKENDER

19:20

KAMIONDZIJA

LUKA BASI

19:14

MOJOJ MAJCI

PRLJAVO KAZALISTE

19:11

VRATI SE S KISOM(KARMA VS NENODJ REMIX)

NEDA UKRADEN

19:10

PIJAN OD LJUBEZNI

ZAN SERCIC

19:07

VINOGRAD

MLADEN GRDOVIC FT. MEJASI

04. 02. 2016 11:58 | AA

Zakaj Žeri iz skupine CRVENA JABUKA Anitin »ŠTRUDL« ni teknil?

Obiskal nas je pevec ene najpopularnejših skupin v nekdanji Jugoslaviji, ki prihaja tudi v Stožice na Aktualov dan žena 2016!

Z namenom, da vas pozdravi in povabi na Aktualov spektakel – Aktualov dan žena 2016 – se je v našem studiu oglasil legendarni Dražen Žerič Žera, ki so ga oboževalke razglasile za najmarkantnejšega člana skupine Crvena jabuka!

Gostila ga je voditeljica Anita Gošte (v klepetu se je pridružil Simon Prelesnik), ki mu je za dobrodošlico ponudila slovenski jabolčni zavitek, po domače »štrudl«. Takoj je vprašal, če ima orehe. Ko mu je Anita odkimala, je rekel, da Bosanci brez orehov ne jejo prav ničesar sladkega. Obenem se je obranil, da bi vrečo orehov, ki smo jo našli na Aktualu, odnesel domov ženi. Rekel je, da naj zavitek z orehi dopolni kar Anita, potem pa da ga bo z veseljem zmazal marca v Stožicah na Aktualovem velikem spektaklu, ki je spet že skoraj razprodan!

Žera nam je tudi zaupal, da so orehi odličen moški afrodiziak ... Pravi afrodiziak pa so tudi pesmi Crvenih jabuk (To mi radi, Stižu me sječanja, Sanjati idr.), a Žera je obljubil, da se v Stožicah ne bomo samo stiskali in prižigali telefonov, saj bodo fantje poskrbeli, da bomo na nogah! Vsi! Komaj čakamo!



Če ste ga slučajno zamudili, si video posnetek pogovora lahko ogledate tukaj:

https://www.youtube.com/watch?v=NpRjBxLVCiw

P. S. Poglej v FOTO-GALERIJO!!

Fotogalerija