TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

16:52

NE JOCI

POP DESIGN

16:47

TREBAS MI

DARKO FILIPOVIC

16:37

CINIM PRAVU STVAR

GIBONNI

16:34

DRUGARICE

LUNA

16:28

MLEKO IN MED

DOMEN KUMER IN SPELA GROSELJ

16:25

JOS ME LIPO GLEDAS

DINO PETRIC & KLAPA SUFIT

12. 01. 2016 13:54 | EE

Dean & Roko spravila v jok Anito!

Nepredvidljivi voditelj rad poskrbi za uporabo robčkov.

GALAMA je radijski šov na priljubljenem radiu Aktual, za katerega vsak petek med 17.00 in 20.00 v tandemu poskrbita Dean on the Mike in Anita Gošte. Po neverjetno odzivni Galami XXL, ki jo je radio Aktual s priljubljenima voditeljema ponudil prav v silvestrskem večeru, se živahna Galama nadaljuje v njenem rednem terminu.

Ker je bistvo radijskega šova dobra volja, pozitiva in spontanost, ne mine oddaja, ko se ne bi Dean in Anita tudi med sabo kako presenetila.

Dean je za svojo sovoditeljico nazadnje pripravil glasbeno presenečenje. Ko sta bila v etru, so se studijska vrata kar naenkrat odprla. Vstopil je vse bolj priljubljeni pevec Roko Bažika in ji zapel legendarno pesem, himno črnolask – Zbog jedne divne crne žene. Anita je bila tako ganjena, da je po torbici takoj začela iskati robčke. A veriga presenečenj se je še nadaljevala. Vedno navihani in nepredvidljivi Dean je presenetil tudi Roka. Studijska vrata so se odprla še enkrat in v studio je prišla simpatična pevka Ines Erbus. Ker je Dean opazil, da zadnje čase precej tičita skupaj tudi v javnosti, je dobil nalogo, da odpoje refren njene pesmi Malo se popilo. Seveda pa Roko ni pozabil tudi na svoje črnolase in ostale oboževalke, saj jim je prav v Galami premierno zapel novo pesem z naslovom Budala in priznal, da bi ga za kaj takega poimenovali tudi, ko so snemali videospot – v tovarni, ponoči, pri -5 stopinjah. Hm, morda pa pritožba glede mraza in časa niti ni upravičena, saj je bila v tem času na mestu vsaj postrežba. Roka in družbo so namreč ves čas pridno greli z vročo kavo in celo slivovko!

Dobre volje v izobilju pa je bilo, kot rečeno, tudi v omenjeni radijsko-glasbeni druščini (Dean, Anita, Roko, Ines), ki je živahne skupne trenutke ujela še v obliki selfija!