TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

21:20

PREZIME

BEGINI

21:14

U DOBRU I ZLU

BORIS NOVKOVIC

21:10

DA ZNAS

VESNA PISAROVIC

21:07

KAR JE RES JE RES

FARAONI

21:04

NEKA JE SARALA

JASMIN STAVROS

21:00

SAMO SIMPATIJA

MERI CETINIC

14. 10. 2015 15:34 | R.A.

MARIO (Begini) doživel rojstnodnevni ŠOK!

Aktualovci smo za rojstni dan presenetili simpatičnega hrvaškega pevca Beginov, Maria Budiščaka!

Aktualovci znamo vedno poskrbeti za presenečenja in veliko nam pomeni, da se gosti v naši veseli radijski ekipi odlično počutijo. Tokratni "projekt dobre volje" sta izpeljali voditeljici Tanja Seme in Anita Gošte.

Ko je prišel na radio MARIO (BEGINI), smo se vsi delali "francoze", češ da nimamo pojma, da praznuje rojstni dan. Mario se je pred intervjujem s Tanjo oglasil pri Aniti v uredništvu in tudi ona ni bila preveč zgovorna z njim, ni mu čestitala - poslala ga je celo nazaj v studio. Mariu verjetno ni bilo nič jasno, kaj se dogaja, a zato je bil še toliko bolj presenečen, celo šokiran, ko je kar med intervjujem v studio prišla četica razigranih Aktualovcev s konfeti in raztegljivimi piščalkami. 

Surprise2.jpg

Ker Mario že nekaj časa živi zelo zdravo, mu je Anita namesto torte v košarici prinesla sveže jagode s svežim cvetjem, Nejc mu je izročil šampanjec, Anita pa potem še dežnik, saj pravi, da na Aktual vedno pride takrat, ko padata dež ali sneg. Za piko na i je vrečko presenečenja izvlekla še Tanja, ki mu je izročila majico z njegovim potiskom.

Mario se je vidno šokiran zahvalil za vsa presenečenja in lepe želje. Na vprašanje, kakšna je njegova rojstnodnevna želja, pa je odgovoril: "Da bi se še velikokrat srečevali tako na Aktualu, kot tudi na odrih v Sloveniji ter da bi nam ob tem služilo tudi zdravje."

Mario, hvala, enako in še na mnoga leta!! :)

Fotogalerija