TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:10

80 E

DALEKA OBALA

11:06

KOKOLO

MAGAZIN

10:55

SELIM TI JA

DORIS DRAGOVIC

10:50

LAKA META

PIRATI

10:43

LJUBAVNA LIMUNADA

DOMENICA

10:36

NORCU PODOBEN

POP DESIGN

23. 07. 2014 14:55 | E.A.

DJOMLA KS priznava, da je "klasičen kmetavzar"

Aktualovko Evo je danes obiskal Mladen, bolj poznan kot DJomla KS. Simpatičen in zgovoren Beograjčan, ki se z glasbo ukvarja že 14 let. Pred časom je deloval v Hip-Hop zasedbi "KLASIČNE SELJAČINE". Od takrat je v njegovem imenu ostala kratica KS. Ukvarjali so se s šaljivimi teksti in včasih tudi nekoliko nepomembnimi besedili. Skupina je sicer razpadla, a DJomla je še vedno ostal pri šaljivih besedilih. Že preteklo poletje smo skupaj prepevali Gajbo puno piva in tudi to poletje ni nič drugače. Gre za zagotovo najbolj popularno pesem poletja 2013. Aktualovka Eva je sicer po tihem pričakovala, da bo kakšna steklenico prinesel na Radio Aktual, a ji je hitro razložil, da gajbe piva ni več. Nov hit, ki ga snema v teh dneh  bo namreč opeval prazno gajbo piva in pa dekle, ki oddide in se ne vrne več nazaj...

Sicer pa ima zelo delovno poletje. V nedeljo se je vrnil iz Korčule, kjer je tekmoval na festivalu Marco Polo in tam prejel nagrado za pesem "U 2 i 22", ki jo je naredil skupaj z Nedo Ukraden.

DJomla KS je še enkrat dokazal, da je nadvse simpatičen, duhovit in prijeten sogovornik. Je pa obljubil, da se bo do naslednjič naučil vsaj malo slovenščine, da bo lahko bolje razumel vse simpatične punce, ki jih sreča v Sloveniji. :)


 

 

Fotogalerija