TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

7:42

OD TRIGLAVA DO MORA

DAVOR BORNO

7:38

LIPOTA MOG ZIVOTA

SINISA ZUNEC

7:35

MLEKO IN MED

DOMEN KUMER IN SPELA GROSELJ

7:30

DUGO NISAM BIO MLAD

GORAN KARAN

7:25

DOBRE DJEVOJKE

NOVI FOSILI I SREBRNA KRILA

7:22

APSOLUTNO

UCITELJICE

7:19

TAJNE NASE

IVAN ZAK

7:14

EDINA

ZVITA FELTNA

7:11

MALO FALI

MINEA

7:08

NIJE TO VINO

MEJASI

13. 06. 2014 12:12 | E.A.

OBISKAL NAS JE ZDRAVKO ČOLIČ !!!

V studiu radia Aktual je bilo vroče in zabavno – obiskal nas je največji zvezdnik bivše Juge Zdravko Čolič. V intervjuju z Marušo Novosel in DJ Dadyjem nam je zaupal, da je dandanes na njegovih koncertih še boljše vzdušje kot v 70-ih, 80-ih letih. Povedal nam je tudi, da je bil svoj čas nogometaš ter da se počuti kot » star Ljubljančan«, nekoč pa je imel celo stalno bivališče v Domžalah.

Lansko leto je Zdravko izdal nov album, že 14-i po vrsti z naslovom Vatra i barut, na njegovem drugem singlu Esma pa nastopa tudi njegova 13-letna hčerka Una Zvezdana. Sicer ima Zdravko v zakonu z Aleksandro še eno hčerko Laro.

Pevec, ki še vedno polni velike dvorane po vsej bivši Jugoslaviji, pravi, da je bolj kot to, koliko obiskovalcev ima koncert, pomembna kvaliteta koncerta, želi pa si tudi, da bi nekega dne izvedel majhen koncert za ožjo publiko v akustični izvedbi.

Zdravko je celotno ekipo radio Aktual navdušil s svojo preprostostjo, spontanostjo in »nezvezdniškim« obnašanjem in iskreno mu želimo še VELIKOOO dobrih koncertov, sreče, zdravja ter lepih trenutkov z njegovimi princeskami.