TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

1:13

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC IN LIDIJA BACIC LILLE

1:10

SUTRA MI SUDE

ALEN NIZETIC

1:07

NIJE LJUBAV STVAR (SRBIJA)

ZELJKO JOKSIMOVIC

1:02

SLOVENIJA MOJA DEZELA

SLO BAND AID

0:56

MERAK

MIRO SKORO FT. GRUPA VIGOR

0:53

MALO POMALO

KARMA

0:49

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

0:45

MARINA

FRANCESCO NAPOLI

0:42

DALMATINCI PIVAJU NAJLIPSE NA SVITU

VINKO COCE & IVANA KOVAC

0:39

NE DAMO TE PISMO NASA

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

12. 02. 2014 12:44 | E.A.

Aktualovci za rojstni dan GANILI Jana Plestenjaka!

Aktualovci smo danes navsezgodaj staknili glave in razmišljali, kako bi za jutrišnji (27. marec) 40. rojstni dan presenetili našega pevca in lepotca Jana Plestenjaka.

 V dopoldnevu ste lahko poslušalci poklicali na posebno telefonsko številko in Janu voščili za njegov praznik. Ko smo ga dočakali v studiu, je z Janom najprej poklepetal naš voditelj Klemen Bunderla, ki ga je med drugim spraševal o njegovem novem albumu Večja od neba – podaril si ga bo prav na njegov osebni praznik. Poleg tega je posnel tudi dokumentarni film z naslovom Priznam.


Med klepetom so v studio prišli še ostali Aktualovci, voditeljica Eva Cimbola, mu je prinesla torto, ob tem pa smo mu zapeli »Vse najboljše za te …« Eva pa s s presenečenji kar ni končala...In sicer so sledile izjave oz. voščila vas, poslušalcev, poskrbela pa je, da mu je posebej voščil tudi njegov dober prijatelj Oliver Dragojevič … in Jana smo ganili skoraj do solz ...

Prek naših skrivnih virov smo se dokopali tudi do informacije, katera posebna skladba se Jana še posebej dotakne in jo posluša za pomiritev, ko potrebuje zatišje, intimo. In … presenetili in razveselili smo ga s posebno skladbo argentinskega skladatelja Astorja Piazzolle, na katero bi z veseljem zaplesal tango, a, kot pravi, mu ples ne gre najbolje od nog.

Veselo in hkrati čustev polno popoldne smo zaključili v Aktualovem uredništvu, kjer je Jan razrezal torto in odprl šampanjec. Vse najboljše, in, Jan … abraham ni daleč! ;)

Fotogalerija