TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:50

OSTARIT CU JA, OSTARIT CES TI

GAZDE

22:44

SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA

TIJANA DAPCEVIC

22:41

CE TE KDAJ SPUSTIM IZ ROK

ISAAC PALMA

22:37

MACARENA

LOS DEL RIO

22:34

CUJES LI ME JEL TI DRAGO

NOVI FOSILI

22:31

GOODBYE TEENS

PLAVI ORKESTAR

21. 05. 2016 09:48 | I.K.J.

VIDEO: AKTULOVA GALAMA obnorela Dolenjsko!

Oglejte si aftermovie z dvodnevne zabave VIKENDU NA PREPIHU, ki je z AKTUALOVO GALAMO in DEEJAY TIME-om obnorela Dolenjsko

DEAN ON THE MIKE in ANITA GOŠTE sta z AKTUALOVO GALAMO vse do zgodnjih jutranjih ur dvigovala temperaturo in zabave željne z ritmi nekdanje skupne države popeljala v ekstazo. Vidno navdušeni obiskovalci so v en glas zatrjevali, da se Dolenjci že dolgo niso tako zabavali, saj so se na plesišču znašli vsi tisti, ki so mladi, bodisi po letih ali v srcu.

EVENT24, ki slovi po tem, da zna pripraviti najbolj nore zabave, je poskrbel, da obiskovalci niso bili ne žejni in ne lačni, prostor pred restavracijo Prepih pa se je spremenil v veliko koncertno prizorišče. Na svoj račun so prišli tudi tisti, ki so se potegovali za glasbene želje, saj je bilo na prizorišču kar nekaj takih, ki so praznovali rojstni dan ...

A včerajšnja zabava je bila šele ogrevanje! Dan za tem je bila na vrsti še zabava DEEJAY TIME Radia Salomon, ki že vrsto let polni koncertna prizorišča in najbolj elitne klube. Za zabavo je v spremstvu trendovske klubske glasbe skrbel legendarni DEAN ON THE MIKE, tako da je bilo prav tako zelo živahno.

Več o informacij o zabavi in majice Vikenda na prepihu si lahko ogledate na Facebook strani VIKEND NA PREPIHU. Kako smo se zabavali pa si NUJNO oglejte v spodnji video galeriji! ;)

Ps. Album s še veliko več fotografijami si lahko že ogledate na Facebook strani EVENT24!

Videogalerija

Fotogalerija