TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

16:37

LJEPOTA

AL TURNER & EMILIA KOKIC

16:31

OVO MI JE SKOLA

GIBONNI

16:27

AMEN

MIRAN RUDAN INDESIGN

16:24

DA SUTRA UMREM

VESNA PISAROVIC

16:18

KAD SI SAM

SEVERINA

16:12

TEBI JEDNA MENI DVE

ZELJKO SAMARDZIC FT. LJUBAVNICI

10. 05. 2016 10:34 | I. K.J.

DANES! ABBA veliki spektakel prihaja v Maribor!

Mariborčani, pripravite se na nepozaben večer, poln nostalgije in največjih hitov skupine ABBA!

Po odmevnem koncertu ABBA Real Tribute Banda, ki je nedavno na noge spravil ljubljansko Halo Tivoli, se zaradi neverjetnega zanimanja veliki ABBA spektakel zdaj seli še v štajersko prestolnico. Mariborčani, pripravite se na nepozaben večer, poln nostalgije in največjih hitov skupine ABBA, najbolj priljubljene skupine vseh časov!

Le kdo ne pozna njihovih večnih hitov - Mamma Mia, Dancig Queen, Take A Chance on Me, Super Truper, The Winer Takes It All, Gimme! Gimme! Gimme!, Chiquitita, Fernando, Waterloo ... in še mnogih drugih! Doživite jih v najboljši izvedbi, z najboljšimi glasbeniki ter v spremstvu šova, kakršne je poznala samo ABBA!

ABBA Real Tribute Band, ki velja za eno najboljših skupin, posvečenih skupini ABBA, bodo nastopili v soboto, 28. maja, ob 20. uri v mariborski Festivalni dvorani Lent skupaj s predskupino Marvin Show band.

Najcenejše vstopnice so že na voljo na prodajnih mestih Eventima (Petrol, Pošte, www.eventim.si). Več o dogodku si preberite na Facebook strani Abba Real Tribute Band - Maribor.

Več o koncertu Abba Real Tribute Banda v ljubljanski Hali Tivoli si lahko preberete tukaj.

NEVERJETNO, tega zagotovo še niste vedeli o ABBI ... Klik! :)

Videogalerija

Fotogalerija